Σκότωσε τα παιδιά του και αυτοκτόνησε – Φοβόταν ότι θα κληρονομήσουν την κατάθλιψη - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Σκότωσε τα παιδιά του και αυτοκτόνησε – Φοβόταν ότι θα κληρονομήσουν την κατάθλιψη

Χειρουργός που υπέφερε από κατάθλιψη σκότωσε τα δύο μικρά του παιδιά και αυτοκτόνησε. Φοβόταν ότι θα μεγαλώσουν και θα κληρονομήσουν την κατάθλιψη.

Ο 36χρονος Dr Christopher Dawson βρέθηκε νεκρός δίπλα στα άψυχα σώματα της 5χρονης κόρης του Aubrey και του 9χρονου γιου του Luke.
Αντιμέτωπη με τη φριχτή σκηνή βρέθηκε η γυναίκα του Rachel που κάλεσε την αστυνομία στο σπίτι τους στο North Richland Hills του Τέξας το πρωί του Σαββάτου.

Η αστυνομία ανέφερε ότι από τις έρευνες κατέληξε στο συμπέρασμα πως πρόκειται για υπόθεση δολοφονίας – αυτοκτονίας.

Έχασε τη μάχη με την κατάθλιψη

Σε νεκρολογία για τον Chris και τα παιδιά ανέφεραν ότι ο 36χρονος πατέρας πέθανε μετά από μάχη με σοβαρή κατάθλιψη.

«O Chris βοήθησε πολύ τον Luke με τις ανησυχίες του. Ήταν συγκλονισμένος από τη σκέψη ότι θα μεγάλωνε και θα γινόταν σαν τον ίδιο. Η Bree ήταν η μικρή του πριγκίπισσα. Ποτέ δεν ήθελε να πάει στο κρεβάτι χωρίς ένα μεγάλο φιλί και μια αγκαλιά. Τα παιδιά του τον λάτρευαν και τα λάτρευε.
Ο Chris πάλευε με την κατάθλιψη όλη του τη ζωή. Φοβόταν ότι η λήψη επαγγελματικής βοήθειας θα έβλαπτε την καριέρα του. Το πρωί του Σαββάτου έκανε το αδιανόητο. Αλλά αυτός δεν ήταν ο Chris που η οικογένεια και οι φίλοι του γνώριζαν και αγαπούσαν».
Πηγή: Mirror