Κρήτη: Πλησίασαν το άγαλμα του Βενιζέλου και είδαν από κοντά αυτές τις εικόνες - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Κρήτη: Πλησίασαν το άγαλμα του Βενιζέλου και είδαν από κοντά αυτές τις εικόνες

Οι φωτογραφίες με το άγαλμα του Βενιζέλου ταξιδεύουν στο διαδίκτυο και προκαλούν συζητήσεις. Οι εικόνες που προκαλούν αίσθηση...

Ωραίες είναι οι πρωτοβουλίες με τις χριστουγεννιάτικες γιορτές και τα παζάρια που διοργανώνονται, και ακόμη καλύτερες όταν οργανώνονται από παιδιά! Ωστόσο, είναι τουλάχιστον ασέβεια οι αφίσες αυτών των παζαριών όχι μόνο να ρυπαίνουν την πόλη, αλλά οι υπεύθυνοι που τις κολλούν να μην σέβονται τα αγάλματα, τα σύμβολα και την ιστορία του τόπου και της χώρας! Όπως, για παράδειγμα, η παρακάτω εικόνα που κάνει το γύρο του διαδικτύου.

«Είδαμε χθες, περίπου στις 12:30 το μεσημέρι, αυτή η αφίσα κάποιου σχολικού παζαριού να «κυματίζει» στο χέρι του αγάλματος του Ελευθερίου Βενιζέλου στο Ηράκλειο.

Όταν πλησιάσαμε, είδαμε ότι είχε κολληθεί με σελοτέιπ στο δείκτη (δάκτυλο) του αγάλματος, προκαλώντας μια αλγεινή εικόνα!

Δε θα σας αναφέρουμε ποια σχολική γιορτή είναι, για να μην εκτεθεί το σχολείο, αν και οι διοργανωτές της μπορούν να την αναγνωρίσουν… στο δείκτη του Βενιζέλου!»

Οι εικόνες από το άγαλμα του Βενιζέλου
Πηγή: neakriti.gr