Μέλη του ΠΑΜΕ εισέβαλαν στο Περιφερειακό Συνέδριο της Δυτικής Αττικής - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Μέλη του ΠΑΜΕ εισέβαλαν στο Περιφερειακό Συνέδριο της Δυτικής Αττικής

Φωτό αρχείουΣτο συνέδριο θα μιλήσει στις 19.30 το απόγευμα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Δασκαλάκης» στην Ελευσίνα.
Επεισοδιακή η σημερινή έναρξη του 8ου Περιφερειακού Συνεδρίου για την Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Δυτικής Αττικής.

Μέλη του ΠΑΜΕ και φοιτητές εισέβαλαν, σε ένδειξη διαμαρτυρίας, στο χώρο που διεξάγεται το συνέδριο, στα Μέγαρα, φωνάζοντας συνθήματα όπως «Τέρμα πια στον εμπαιγμό, ανθρώπινος δεν είναι ο καπιταλισμός» για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί μετά τις φονικές πλημμύρες. 

«Αυτή την ώρα σωματεία και μαζικοί φορείς απαντούν αγωνιστικά στις κυβερνητικές προκλητικές φιέστες των αναπτυξιακών συνεδρίων, στη Δυτική Αττική» αναφέρει το ΠΑΜΕ σε ανακοίνωσή του.

«Με τους αγώνες μας θα αναγκάσουμε την κυβέρνηση, τα αφεντικά και τις δυνάμεις τους όχι μόνο να μας βλέπουν καθημερινά μπροστά τους, εμπόδιο στα αντεργατικά τους μέτρα, αλλά θα γίνουμε εφιάλτες και στον ύπνο τους» λέει το ΠΑΜΕ και καλεί τον κόσμο να συμμετάσχει στην πορεία που διοργανώνει το απόγευμα στην Ελευσίνα «ενάντια στην αναπτυξιακή φιέστα». 

Παράλληλα στο διπλανό χώρο, παρέμβαση πραγματοποίησαν μέλη φοιτητικών και σπουδαστικών συλλόγων διαμαρτυρόμενοι για θέματα παιδείας όπως σίτιση, στέγαση και δωρεάν σπουδές.

Στο συνέδριο θα μιλήσει στις 19.30 το απόγευμα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Δασκαλάκης» στην Ελευσίνα.

Νωρίτερα θα έχει σύσκεψη με τους υπουργούς που συμμετέχουν στο συνέδριο και εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. skai.gr