Ατρόμητος: Είχε έναν «μαγικό» Βασιλακάκη - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Ατρόμητος: Είχε έναν «μαγικό» Βασιλακάκη

05s10superleaguΣπουδαία νίκη επί του Πλατανιά πήρε ο Ατρόμητος (1-3) στα Περιβόλια, παρά το γεγονός πως βρέθηκε πίσω στο σκορ στο ημίχρονο. Καταδικαστική ενδέχεται να αποδειχθεί η ήττα για τους Κρητικούς, που «έφυγαν» χωρίς βαθμούς για 9ο παιχνίδι στη σεζόν. Στην τέταρτη θέση παρέμεινε η ομάδα του Περιστερίου με 24 βαθμούς, έχοντας τρεις λιγότερους από την πρωτοπόρο ΑΕΚ.

Στο πρώτο ημίχρονο, ο Πλατανιάς ήταν πολύ καλύτερος του Ατρομήτου χάνοντας αρκετές ευκαιρίες για γκολ, μέχρι να βρει τον δρόμο για τα δίχτυα με εύστοχο τετ α τετ του Ενσικουλού στο 22΄. Στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου, ο Ατρόμητος ανέβασε κάπως την απόδοσή του χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Κοκκαλά.

Στο δεύτερο μέρος, ο Πλατανιάς έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 2-0, αλλά στο 48΄ ο Μπούτνικ νικήθηκε από τον Γιαννιώτη σε εκτέλεση πέναλτι. Από εκείνο το σημείο και μετά, ο Ατρόμητος έλεγξε πλήρως την κατάσταση και με ένα γκολ σπάνιας ομορφιάς από τον Βασιλακάκη (61΄), που σκόραρε με ανάποδο ψαλίδι, και ένα δεύτερο από τον Ουάρντα (72΄), που νίκησε σε τετ α τετ τον Κοκκαλά.

Ακόμα ωραιότερο γκολ ήταν το τρίτο τέρμα του Ατρομήτου και πάλι με τον Βασιλακάκη, που με υπέροχο βολέ από τα 25 μέτρα στο 77΄ έγραψε το τελικό 1-3. kathimerini.gr