Αντετοκούνμπο: Με συγκίνησε που είδα τόσους Έλληνες να τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 5 Δεκεμβρίου 2017

Αντετοκούνμπο: Με συγκίνησε που είδα τόσους Έλληνες να τραγουδούν τον Εθνικό Ύμνο


Αντετοκούνμπο: Με συγκίνησε που είδα τόσους Έλληνες να τραγουδούν τον Εθνικό ΎμνοΕνθουσιασμένος και συγκινημένος από την ελληνική παρουσία στον αγώνα των Μπακς με τους Σέλτικς στη Βοστώνη δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έκρυψε τα συναισθήματα χαράς και συγκίνησης που τον γέμισε η έντονη ελληνική παρουσία στον αγώνα με τους Σέλτικς. Ο ίδιος δεν μπόρεσε να τους χαρίσει μια νίκη, αλλά έκανε σπουδαία εμφάνιση με 40 πόντους, 9 ριμπάουντ και 4 ασίστ. 


«Ήταν κάτι απίστευτο. Ήρθαν περίπου 2-3 χιλιάδες Έλληνες στο γήπεδο, παιδιά, γονείς, μεγάλοι άνθρωποι… Θέλω να τους ευχαριστήσω για τη συμπαράσταση. Το να βλέπεις μικρά παιδιά να τραγουδούν τον εθνικό ύμνο με συγκίνησε. Είναι μεγάλη περηφάνια για τη χώρα μας και τους ευχαριστώ όλους. Το να βλέπω την ελληνική σημαία με κάνει να παίζω πιο δυνατά για τη χώρα μου και την ομάδα μου. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Το έκαναν στο Σακραμέντο, στο Κλίβελαντ, ξανά εδώ στη Βοστώνη και ξέρω πως θα ακολουθήσουν κι άλλα. Είναι διασκεδαστικό, νιώθεις σαν να παίζεις στην έδρα σου με τόσους Έλληνες στο πλευρό σου», δήλωσε στις κάμερες μετά τον αγώνα. 

Λίγο αργότερα ο ίδιος πόσταρε στο Twitter το εξής: «Θέλω να ευχαριστήσω τους 2.000 Έλληνες που ήρθαν στον αγώνα και υποστήριξαν εμένα και την ομάδα μου. Μέτρησα περίπου 15 ελληνικές σημαίες στο γήπεδο».