Θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ: Καρέ – καρέ η επιστροφή στην Μαρίνα Φλοίσβου – Εντυπωσιακές εικόνες - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ: Καρέ – καρέ η επιστροφή στην Μαρίνα Φλοίσβου – Εντυπωσιακές εικόνες

Θωρηκτό ΑΒΕΡΩΦ: Καρέ – καρέ η επιστροφή στην Μαρίνα Φλοίσβου – Εντυπωσιακές εικόνες | Newsit.grΕντυπωσιακές είναι οι εικόνες από τον επανάπλου του Θ/Κ «Γ. ΑΒΕΡΩΦ» από τον λιμένα Θεσσαλονίκης στην μόνιμη θέση ελλιμενισμού του.
Το μακρύ ταξίδι των 270 μιλίων, από τη Θεσσαλονίκη μέχρι τη μόνιμη θέση ελλιμενισμού του στη Μαρίνα του Φλοίσβου, ξεκίνησε στις 11 το πρωί της περασμένης Τρίτης, και τον τυχερό "Μπαρμπα-Γιώργη" συνόδευαν η φρεγάτα «Ελλη» και δύο ρυμουλκά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στις 59 μέρες δέχτηκε περισσότερες από 130.000 επισκέψεις, τη στιγμή που τα τελευταία δύο χρόνια που βρισκόταν στην Αθήνα είχε μόλις 120.000 επισκέψεις, ενώ κατέγραψε κατά μέσο όρο 2.500 επισκέψεις ημερησίως.

Δειτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες από τον επανάπλου του Θ/Κ «Γ. ΑΒΕΡΩΦ» από τον λιμένα Θεσσαλονίκης στην μόνιμη θέση ελλιμενισμού του, στο Άλσος Ναυτικής Παράδοσης στη Μαρίνα Φλοίσβου στο Τροκαντερό, όπου κατέπλευσε, μεσημβρινές ώρες Πέμπτης 14 Δεκεμβρίου 2017.














































onalert.gr