Κρήτη: «Ξέρω ποιοι με πυροβόλησαν» λέει ο 50χρονος ψυχίατρος - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017

Κρήτη: «Ξέρω ποιοι με πυροβόλησαν» λέει ο 50χρονος ψυχίατρος

Κρήτη: «Ξέρω ποιοι με πυροβόλησαν» λέει ο 50χρονος ψυχίατρος«Ξέρω ποιοι με πυροβόλησαν… Έχω ενημερώσει τον εισαγγελέα» ανέφερε ο 50χρονος ψυχίατρος που δέχθηκε χθες πυροβολισμούς στο Ηράκλειο Κρήτης την ώρα που βρισκόταν στο αυτοκίνητό του. Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ στρέφονται σε συγκεκριμένα άτομα από το περιβάλλον του ψυχίατρου τα οποία τα αναγνώρισε και τα έχει κατονομάσει.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Πέμπτης. Οι δράστες είχαν στήσει καρτέρι στον ψυχίατρο και όταν ο ίδιος έφυγε από το ιατρείο του και επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του, τον πυροβόλησαν 3-4 φορές πίσω από το όχημα . Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας εκ των δραστών έσπασε με λοστό το παράθυρο από την πλευρά του συνοδηγού. 

Ο ψυχίατρος σε κατάσταση σοκ, έφυγε από το σημείο με το αυτοκίνητο και πήγε σε κοντινό φαρμακείο όπου του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες. Ο γιατρός ανέφερε στους υπαλλήλους του φαρμακειου το περιστατικό και ζήτησε βοήθεια. 

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο φαρμακοποιός Γιώργος Παρασύρης που έδωσε τις πρώτες βοήθειες στον ψυχίατρο ανέφερε μεταξύ άλλων : «Κάποια άτομα τον περίμεναν έξω από το ιατρείο, είχαν κρυφτεί στο πάρκινγκ και άρχισαν να τον πυροβολούν. Έσκυψε ο ψυχίατρος για να γλιτώσει από τους πυροβολισμούς και χωρίς να χάσει την ψυχραιμία του έβαλε μπροστά και ήρθε στο φαρμακείο. Ήταν το πρώτο σημείο που σκέφτηκε να έρθει για να ζητήσει βοήθεια γιατί είχε αίματα αλλά και για να σωθεί», τόνισε για να προσθέσει. «Μου είπε ακόμη, Γιώργο, με πυροβόλησαν, θέλω τη βοήθειά σου». 

Αφού του καθαρίσαμε το πρόσωπο τον ρωτήσαμε πόσοι ήταν και ποιοι αυτοί που του επιτέθηκαν. «Ήταν τρία με τέσσερα άτομα και τους γνωρίζει» φέρεται να είπε.  Στη συνέχεια ο ίδιος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο και εν συνεχεία μετέβη στο αστυνομικό μέγαρο προκειμένου να καταθέσει. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο περιεχόμενο της κατάθεσης του αφού ο ίδιος όπως ανέφερε πως γνωρίζει την ταυτότητα των δραστών καθώς στο παρελθόν σύμφωνα με τις πληροφορίες είχε δεχτεί απειλές. Οι έρευνες της αστυνομίας βρίσκονται σε πλήρη. in.gr