Το αποτυχημένο ραντεβού τού κόστισε 300.000 δολάρια - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017

Το αποτυχημένο ραντεβού τού κόστισε 300.000 δολάρια

Ήταν το πρώτο ραντεβού για την 29χρονη Λίντι και τον δικηγόρο Άντονι Μπάζμπι. Δε πήγε όμως καθόλου καλά, αφού η γυναίκα μέθυσε πολύ. Όταν γύρισαν σπίτι του, εκείνος κάλεσε ταξί για να επιστρέψει η γυναίκα στο σπίτι της. Εκείνη όμως δεν ήθελε. Και τότε ξεκίνησαν όλα...

Σύμφωνα με την αστυνομία, η μεθυσμένη γυναίκα από το Ντάλας των ΗΠΑ είχε βγει για ένα πρώτο ραντεβού με τον δικηγόρο από το Χιούστον και προκάλεσε ζημιές αξίας 300.000 δολαρίων στη συλλογή έργων τέχνης του. Ανάμεσα στα έργα της συλλογής του ήταν και δύο πίνακες του Άντι Γουόρχολ.

Η 29χρονη Λίντι Λου Λέιμαν συνελήφθη το περασμένο Σάββατο και αφέθηκε ελεύθερη αργότερα αφότου πλήρωσε την εγγύηση ύψους 30.000 δολαρίων.


Ο 49χρονος δικηγόρος εξήγησε στις Αρχές πως η γυναίκα μέθυσε πολύ κατά την έξοδό τους. Όταν επέστρεψαν στο σπίτι του, κάλεσε ταξί, αλλά εκείνη αρνιόταν να φύγει και κρύφτηκε. Όταν τελικά τη βρήκε, κάλεσε ξανά ταξί και τότε εκείνη εξοργίστηκε. Άρχισε να καταστρέφει πίνακες και πέταξε κόκκινο κρασί σε άλλους, ουρλιάζοντας ταυτόχρονα. Πέταξε επίσης δύο αγάλματα αξίας 20.000 δολαρίων στο πάτωμα και τα κατέστρεψε, όπως μεταδίδει το Associated Press.


Οι δύο πίνακες του Άντι Γουόρχολ, που υπέστησαν ζημιές, κοστίζουν πάνω από 500.000 δολάρια ο καθένας.