107 αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα είχαν το ίδιο ΙΒΑΝ (video) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

107 αιτήσεις για το κοινωνικό μέρισμα είχαν το ίδιο ΙΒΑΝ (video)

Ο πρόεδρος της ΗΔΙΚΑ, Αναστάσιος Τάγαρης αποκάλυψε πως έχουν υποβληθεί στο σύστημα για το κοινωνικό μέρισμα 107 αιτήσεις που έχουν το ίδιο IBAN. Μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουν τι ακριβώς έχει γίνει, καθώς το σύστημα υποτίθεται πως δεν δέχεται περισσότερες από τρεις αιτήσεις με τον ίδιο αριθμό λογαριασμού.

«Το σύστημα δεν δέχεται περισσότερες από τρεις αιτήσεις με το ίδιο IBAN», διευκρίνισε ο κύριος Τάγαρης σε συνέντευξη του στην τηλεόραση του «Ε», «χαρακτηριστικά, υπήρχαν 107 αιτήσεις που είχαν το ίδιο IBAN! Δεν ξέρουμε ακόμα τι έγινε… το κοιτάζουμε!».

Ο κ. Τάγαρης στάθηκε ιδιαιτέρως και στις περιπτώσεις που οι αιτούντες χάνουν το κοινωνικό μέρισμα λόγω IBAN. «Για όσους έχουν βάλει στην αίτηση λάθος IBAN, τρεις ή τέσσερις ημέρες μετά την προσπάθεια που θα κάνει το διατραπεζικό σύστημα ΔΙΑΣ να καταθέσει τα χρήματα, εμείς θα ενημερωθούμε για τις απορρίψεις, δηλαδή ποια IBAN δεν λειτούργησαν σωστά. Αυτές τις αιτήσεις θα τις ακυρώσουμε αυτόματα και οι πολίτες θα μπορούν να ξαναμπούν (μέχρι τις 26 Δεκεμβρίου) να κάνουν ξανά την αίτηση τους και να βάλουν το σωστό IBAN».

Δείτε το βίντεο: