Χιμένεθ: «Κερδίσαμε με την καρδιά μας» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Χιμένεθ: «Κερδίσαμε με την καρδιά μας»

Χιμένεθ: «Κερδίσαμε με την καρδιά μας» Υπερήφανος για την προσπάθεια των παικτών του και τη νίκη «καρδιάς» που πέτυχε η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ, μετά το τέλος του αγώνα στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Είμαι πολύ υπερήφανος, γιατί όλα ήταν εναντίον μας. Είχαμε τη μεγάλη προσπάθεια της Πέμπτης, προέκυψε ο τραυματισμός του Τσόσιτς στο ζέσταμα, κι ενώ ο ΠΑΟΚ ήταν ξεκούραστος ήρθε και μια αποβολή στο 7ο λεπτό. 

Το γήπεδο γίνεται τεράστιο όταν παίζεις με δέκα παίκτες και με τόση κούραση. Σήμερα (σ.σ. χθες) κερδίσαμε με την καρδιά μας και όχι παίζοντας ποδόσφαιρο.

Με κορόιδεψαν οι παίκτες μου! Είχα υποσχεθεί δύο ημέρες άδεια, αλλά με αυτά που έκαναν θα τους δώσω τρεις. Θα τρέξουν αρκετά βέβαια για να μπορέσουν να πάρουν τόσες μέρες και να είναι κοντά στην οικογένεια.

Από το πρώτο παιχνίδι κιόλας, ακούω ότι πρέπει να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Πηγαίνουμε βήμα βήμα για να παίρνουμε τη νίκη σε κάθε ματς. Αντιλαμβανόμαστε ότι δεν είναι δυνατό να κερδίζεις πάντα, αλλά προσπαθούμε για το καλύτερο». zougla.gr