Xbox One Χ: Ξεκίνησαν οι πωλήσεις της κονσόλας παγκοσμίως, δείτε φωτογραφίες από το launch event στην Αθήνα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Xbox One Χ: Ξεκίνησαν οι πωλήσεις της κονσόλας παγκοσμίως, δείτε φωτογραφίες από το launch event στην Αθήνα

23331246_1625887297473195_6869763688536377798_o [1600x1200]Ξεκίνησαν οι πωλήσεις του Xbox One X σε παγκόσμιο επίπεδο, με τη Microsoft να μην αναφέρεται ακόμη στον αριθμό των προπαραγγελιών που σημειώθηκαν όλες τις προηγούμενες ημέρες. Βέβαια, υποστήριξε ότι η ζήτηση που παρατηρείται είναι σε αρκετά υψηλά επίπεδα και αναμένει κάτι τέτοιο να συνεχιστεί το επόμενο χρονικό διάστημα και ιδίως, την περίοδο των διακοπών.
«Σχεδιάσαμε το Xbox One X προκειμένου να προσφέρουμε σε όλους τους δημιουργούς παιχνιδιών μια «δυνατή» κονσόλα και σε όλους τους παίκτες τη δυνατότητα να παίζουν απροβλημάτιστα τα παιχνίδια του παρελθόντος, του παρόντος και του μέλλοντος», ανέφερε σε δηλώσεις του ο Phil Spence εκ μέρους της Microsoft Corp. Ενώ προσθέτει ότι οι gamers αποκτούν πρόσβαση στη μεγαλύτερη σειρά παιχνιδιών στην ιστορία του Xbox με πάνω από 1.200 τίτλους και 220 exclusives.
Το Xbox One X είναι διαθέσιμο στις εξής 35 αγορές: Αυστραλία, Αυστρία, Βέλγιο, Καναδά, Κίνα, Τσέχικη Δημοκρατία, Δανία, Φινλανδία, Γαλλία, Γερμανία, Ελλάδα, Χονγκ Κονγκ, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ισραήλ, Ιταλία, Ιαπωνία, Κορέα, Μεξικό, Ολλανδία, Νέα Ζηλανδία, Νορβηγία, Πολωνία, Πορτογαλία, Ρωσία, Σαουδική Αραβία, Σλοβακία, Ισπανία, Σουηδία, Ελβετία, Ταϊβάν, Τουρκία, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Ηνωμένο Βασίλειο και Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.