Το δράμα του Καθόρλα και η φωτογραφία-σοκ: «Παραλίγο να χάσω το πόδι μου»! (pic) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Το δράμα του Καθόρλα και η φωτογραφία-σοκ: «Παραλίγο να χάσω το πόδι μου»! (pic)

Το δράμα του Καθόρλα και η φωτογραφία-σοκ: «Παραλίγο να χάσω το πόδι μου»! (pic)Με μία φωτογραφία-σοκ του ποδιού του Σάντι Καθόρλα η Marca ξετυλίγει το κουβάρι του τραυματισμού του. «Παραλίγο να χάσω το πόδι μου» εξομολογείται ο Ισπανός. Η συγκλονιστική ατάκα του γιατρού.
Τον προσωπικό του… Γολγθοθά περνά ο Σάντι Καθόρλα. Η MARCA κυκλοφορεί την Παρασκευή με πρωτοσέλιδο αφιερωμένο στον αγώνα που δίνει ο 32χρονος μεσοεπιθετικός τα δύο τελευταία χρόνια προκειμένου, σε πρώτη φάση, να ξανασταθεί στα πόδια του κι εν συνεχεία να δοκιμάσει να επανέλθει στη δράση… 

Και μόνο η φωτογραφία αρκεί για να καταλάβει κανείς τη σοβαρότητα της κατάστασης... Ο Ισπανός άσος έχει να παίξει, ουσιαστικά, ποδόσφαιρο από το 2015 (πέρσι είχε αγωνιστεί για 1-2 μήνες μόνο), καθώς ταλαιπωρείται από σοβαρό πρόβλημα στο πόδι και το οποίο παραλίγο να χάσει, όπως εκμυστηρεύεται στο Μέσο της πατρίδας του. 

inner

«Έχασα οκτώ εκατοστά από τον τένοντα του αχίλλειού μου και υπέφερα από σοβαρή λοίμωξη στη φτέρνα. Έχω κάνει ήδη οκτώ επεμβάσεις(!), έφτασα κοντά στο να πάθω γάγγραινα(!) και να χάσω εντελώς το πόδι μου» αναφέρει χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής, που μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις σε Βιγιαρεάλ και Μάλαγα είχε πάρει μεταγραφή για την Άρσεναλ το 2012. 

Παράλληλα, αναφέρει και την ατάκα-σοκ που του είπε ο γιατρός για τα όσα βιώνει εδώ και δύο χρόνια. «Μου είπε πως θα πρέπει να αισθάνομαι ικανοποιημένος, αν τουλάχιστον περπατήσω στον κήπο του σπιτιού μου μαζί με τον γιο μου...». Λόγια που αποτυπώνουν πλήρως την κατάσταση και το προσωπικό δράμα που βιώνει ο Καθόρλα. 

Η MARCA προσθέτει πως η οικογένεια του 32χρονου ζει στο Λονδίνο, ενώ ο ίδιος βρίσκεται στη Σαλαμάνκα, ψάχνοντας για το… θαύμα. Κι αυτό γιατί κόντρα στα όσα του έχουν συμβεί, δεν το βάζει κάτω και ελπίζει ακόμα και τώρα να ξεπεράσει την περιπέτειά του και να επιστρέψει στα γήπεδα. Ακόμα και τον προσεχή Ιανουάριο! 

Όπως αντιλαμβάνεται κανείς μέσα στην ημέρα αναμένεται να προκύψουν και νέες πληροφορίες επί του θέματος, καθώς αυτή τη στιγμή αρκούμαστε στα όσα αναφέρονται στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας.