The Voice: 'Λαχτάρα' με την υποψήφια που 'πάγωσε' πάνω στη σκηνή - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

The Voice: 'Λαχτάρα' με την υποψήφια που 'πάγωσε' πάνω στη σκηνή

Την παρέμβαση της παραγωγής χρειάστηκε διαγωνιζόμενη τραγουδίστρια, που τα 'έχασε' μόλις ανέβηκε στη σκηνή του talent show.
Όλοι κάνουν λόγο για το άγχος που έχουν οι υποψήφιοι παίχτες στο 'The Voice' και τις συνέπειες που μπορεί να έχει στην ερμηνεία τους. Στην περίπτωση της νεάς κοπέλας το άγχος ήταν τόσο έντονο, που την έκανε να 'κοκαλώσει' στη σκηνή προκαλώντας αγωνία σε κριτές και κοινό.
Η Τζίνα Σοφαδίτη με το που ανέβηκε στην σκηνή για να τραγουδήσει ήταν εμφανές ότι έχει έντονο τρακ. Η κοπέλα έκανε ένα βήμα πίσω, έπιασε το κεφάλι της και έμοιαζε να θέλει να φύγει από τη σκηνή, γεγονός που προκάλεσε απορία και στους coaches που μην έχοντας οπτική επαφή με τη σκηνή δεν ήξεραν τι έχει συμβεί.
Προκειμένου να διαπιστωθεί τι συμβαίνει με τη νεαρή τραγουδίστρια, ένας άνθρωπος της παραγωγής ανέβηκε στη σκηνή για να δει αν είναι καλά και αν είναι σε θέση να προχωρήσει τη διαδικασία των "blind auditions".
Λίγο αργότερα, η κοπέλα φάνηκε να συνέρχεται και ξεκίνησε να τραγουδά. Τα πήγε μάλιστα πολύ καλά, αφού με την ερμηνεία της έκανε και τους τέσσερις κριτές να γυρίσουν τις καρέκλες τους προκειμένου να τη διεκδικήσουν στις ομάδες τους και έτσι συνεχίζει στην επόμενη φάση.