Βαρύ πρόστιμο στον Ολυμπιακό για το υβριστικό πανό κατά του Σαββίδη - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 3 Νοεμβρίου 2017

Βαρύ πρόστιμο στον Ολυμπιακό για το υβριστικό πανό κατά του Σαββίδη

Βαρύ πρόστιμο στον Ολυμπιακό για το υβριστικό πανό κατά του ΣαββίδηΜε υψηλό πρόστιμο ύψους 61.500 ευρώ τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League λόγω του υβριστικού πανό κατά του Ιβάν Σαββίδη.
Με «τσουχτερό» πρόστιμο τιμωρήθηκε η ΠΑΕ Ολυμπιακός λόγω του υβριστικού πανό που ανήρτησαν οι οπαδοί του στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ κατά του προέδρου του «Δικεφάλου», Ιβάν Σαββίδη.

Συγκεκριμένα, όπως αποφάσισε η πρωτοβάθμια Επιτροπή της Super League, οι «ερυθρόλευκοι» θα κληθούν να πληρώσουν 61.500 ευρώ, σε μια απόφαση που είναι εφέσιμη.

Στο κατηγορητήριο κατά των «ερυθρολεύκων» συμπεριλαμβάνεται επίσης άναμμα πυρσών ως υπότροπος, ρίψεις αντικειμένων ως υπότροπος, υβριστικά συνθήματα και φυσικά το υβριστικό πανό.


Αναλυτικά:

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 8ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός: Κατόπιν εκδόσεως της υπ’ αριθμ. 275/31-10-2017 μη οριστικής αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ και την ικανοποίηση των αιτημάτων μας, για τη διενέργεια των διαταχθεισών συναφώς συμπληρωματικών αποδείξεων, σας ενημερώνουμε ότι η επαναλαμβανόμενη συζήτηση ενώπιόν μας για τις πειθαρχικές παραβάσεις, που σας έχουν αποδοθεί με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 375/25-10-2017 κλήση μας προς απολογία, η οποία στρέφεται σε βάρος σας, προσδιορίσθηκε, κατόπιν συντμήσεως της προθεσμίας κλητεύσεώς σας σε δώδεκα (12) ώρες, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών της Ε.Π.Ο., κατά τη δικάσιμο της 03ης-11-2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:30: συνολική χρηματική ποινή εξήντα μίας χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ. sport-fm.gr