Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα: Τρελό κράξιμο για την ασφάλεια στο «Γ. Καραϊσκάκης» (photos) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα: Τρελό κράξιμο για την ασφάλεια στο «Γ. Καραϊσκάκης» (photos)

post-feature-imageΗ εισβολή των δυο οπαδών του Ολυμπιακού στο γήπεδο για να πλησιάσουν τον Μέσι σχολιάστηκε με επικριτικό τρόπο από τα ισπανικά Μέσα.

Για ελλιπή μέτρα ασφαλείας στο Καραϊσκάκη έκαναν λόγο πολλά ισπανικά Μέσα σήμερα, με αφορμή την εισβολή δύο οπαδών των «ερυθρόλευκων» στον αγωνιστικό χώρο για να πλησιάσουν τον Μέσι, στον χθεσινό αγώνα με την Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο η εφημερίδα «Marca» ήταν πιο επικριτική και σε σχόλιο της για τον πρώτο οπαδό έγραψε: «τι θα γίνει αν ο οπαδός που μπήκε στον αγωνιστικό χώρο είχε κακές προθέσεις», τονίζοντας ότι «τη στιγμή που ο πρώτος οπαδός πλησίασε για να αγκαλιάσει τον Μέσι, κανένας άνδρας της ασφάλειας δεν έτρεξε προς το μέρος του για να τον απομακρύνει!».

Για τον δεύτερο οπαδό που μπήκε να βγάλει selfie με τον Μέσι, η «Marca» αναφέρθηκε ξανά στην «παθητική στάση των ανθρώπων της ασφάλειας» και πρόσθεσε: «η UEFA δεν θα πρέπει να επιτρέπει τέτοια πράγματα. Η ασφάλεια των ποδοσφαιριστών είναι το πιο σημαντικό».