Διαρροή αποκαλύπτει το ολοκληρωμένο OnePlus 5T - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2017

Διαρροή αποκαλύπτει το ολοκληρωμένο OnePlus 5T

Τα αποκαλυπτήρια του νέου OnePlus 5T ήταν να γίνουν στη Νέα Υόρκη στις 16 Νοεμβρίου όμως η OnePlus δεν κατάφερε να κρατήσει μυστικό το νέο της κορυφαίο μοντέλο.
Μέσω διαρροών έχουν γίνει γνωστά όλα τα χαρακτηριστικά του νέου μοντέλου. Αρχικά ξεκινάμε από την εμφάνισή της η οποία διαθέτει σημαντικές διαφορές από τον προκάτοχο της εξαιτίας της αναλογίας διαστάσεων 18:9 και της οθόνης των 6 ιντσών. Η οθόνη διακρίνεται για τα ελάχιστα περιθώρια που διαθέτει περιμετρικά ως σημείο των καιρών, την προστασία Gorilla Glass 5, ενώ στηρίζεται στην τεχνολογία AMOLED και έχει ανάλυση 2160 x 1080.
Εξαιτίας του νέου σχεδιασμού, το κεντρικό πλήκτρο Home μεταφέρεται από την εμπρόσθια όψη στην πίσω, με τη δυνατότητα ανάγνωσης δακτυλικού αποτυπώματος να παραμένει. Σε ότι αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, αυτά είναι παρόμοια με το OnePlus 5 αφού η συσκευή θα στηρίζεται στο Snapdragon 835 SoC της Qualcomm, με 6 ή 8GB μνήμη ανάλογα με το μοντέλο. Το ίδιο ισχύει και για τη χωρητικότητα όπου και πάλι το μοντέλο με τα 6GB μνήμη θα διαθέτει 64GB αποθηκευτικό χώρο ενώ αυτό με τα 8GB μνήμη, τα διπλάσια.
Υποστηρίζοντας dual-sim, στο πίσω μέρος θα υπάρχουν δύο αισθητήρες των 16MP και 20MP της Sony, βελτιστοποιημένοι για πολύ καλές λήψεις σε τοποθεσίες με χαμηλό φωτισμό. Παραμένει η ίδια ανάλυση της εμπρόσθιας κάμερας στα 16MP αλλά προστίθεται δυνατότητα Πορτραίτου όπως προστάζει η «μόδα» της εποχής. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 3.300mAh υποστηρίζοντας την πολύ γρήγορη φόρτιση της εταιρείας.
Η διαθεσιμότητα του OnePlus 5T δε θα αργήσει καθόλου αφού θα ξεκινήσει από τις 21 Νοεμβρίου στην Ασία, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη. Θα τρέχει το OxygenOS της εταιρείας το οποίο περιέργως θα στηρίζεται στο Android 7.1.1 Nougat και όχι στη νεώτερη έκδοση της πλατφόρμας της Google.