Ολυμπιακός: Γι’ αυτό κόπηκε ο Καρσελά - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 26 Νοεμβρίου 2017

Ολυμπιακός: Γι’ αυτό κόπηκε ο Καρσελά

Ολυμπιακός: Γι’ αυτό κόπηκε ο ΚαρσελάΈκπληξη προκάλεσε η απόφαση του Τάκη Λεμονή να μην πάρει μαζί του στην Κέρκυρα τον Μεχντί Καρσελά για τον αγώνα του Ολυμπιακού με τους «Φαίακες» για την 12η αγωνιστική της Super League.
Όμως, η αλήθεια είναι πως στον Πειραιά υπάρχει έντονος προβληματισμός για την εικόνα που παρουσιάζει ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός από την στιγμή που ήρθε στην Ελλάδα. Με εξαίρεση μερικές καλές εμφανίσεις, ο Αφρικανός άσος δεν έχει προσφέρει τίποτα στους «ερυθρόλευκους» στα άκρα της επιθετικής γραμμής.

Η τελευταία… ευκαιρία στον παίκτη ήρθε στον… τελικό με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Ο Τάκης Λεμονής τον συμπεριέλαβε στα αρχικά του πλάνα, όμως, ο Μεχντί Καρσελά έμεινε για μία ακόμα φορά μακριά από τον καλό του εαυτό και για τον λόγο αυτό, ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να τον βγάλει από τον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα, μερικές μέρες αργότερα, τον απέκλεισε από την αποστολή για τον αγώνα με την Κέρκυρα, θέλοντας να του στείλει ένα μήνυμα ενόψει της συνέχειας. Πάντως, στον Πειραιά υπάρχει έντονος προβληματισμός για την εικόνα που παρουσιάζει ο παίκτης και δεν αποκλείεται να δρομολογηθούν εξελίξεις στην περίοδο των μεταγραφών του Ιανουαρίου με την αποχώρησή του από το Ρέντη. onsports.gr