Χαμός στο Nomads: «Πλακώθηκαν» όλοι με όλους - Αποχώρησε οικειοθελώς η Χριστίνα Κολέτσα! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Χαμός στο Nomads: «Πλακώθηκαν» όλοι με όλους - Αποχώρησε οικειοθελώς η Χριστίνα Κολέτσα!

Σε δύο στρατόπεδα χωρίστηκαν όσοι βρίσκονται στην παραλία - Έξαλλος ο Οροκλός με τον Μαυρίδη
Χαμός στο Nomads: «Πλακώθηκαν» όλοι με όλους - Αποχώρησε οικειοθελώς η Χριστίνα Κολέτσα!
Σε άλλη... διάσταση έχει περάσει τις δύο τελευταίες ημέρες το Nomads, το οποίο μέχρι πρότινος κυλούσε ήρεμα με ελάχιστες συγκρούσεις και πολύ fairplay. Αυτά όμως αποτελούν πια παρελθόν, καθώς από την πρώτη κιόλας εβδομάδα μετατροπής του παιχνιδιού σε ατομικό από ομαδικό, βγήκαν τα μαχαίρια!


Το περιστατικό της ψηφοφορίας της Τρίτης με τον Κατσινόπουλο να βρίσκεται κατηγορούμενος από την Αποστολία Ζώη και τον Λευτέρη Παρασκευά γιατί έφαγε μία μερίδα ρύζι παραπάνω, ρύζι που προοριζόταν για το πρωί (και τελικά απ' ότι ειπώθηκε δεν φαγώθηκε καν όλο και πετάχθηκε αρκετό), είχε και συνέχεια, που ήταν ακόμη πιο συναρπαστική (για την παραγωγή και για όσους το βλέπουν ως ένα ριάλιτι φυσικά).

Η κίνηση του Γιώργου Κατσινόπουλου να προχωρήσει σε μοίρασμα των προμηθειών κατ' άτομο βρήκε συνεχιστές και ακόλουθους, με αποτέλεσμα η παραλία να χωριστεί σε δύο στρατόπεδα. Από τη μία οι «κολλητοί» Κατσινόπουλος, Μαυρίδης, Αναδιώτης και η Δήμητρα Φραντζή, από την άλλη οι Παρασκευάς, Ζώη και κάπου στη μέση να μην ξέρουν τι να κάνουν οι Ζαμπίδης, Μιλλούση, Κολέτσα. 
Το «σπάσιμο» των παικτών που βρίσκονται στην παραλία σε δύο στρατόπεδα φάνηκε και κατά τη διάρκεια της συνάντησης πριν από τον αγώνα, όπου φάνηκε ότι η κατάσταση έχει... ξεφύγει. Ο Κατσινόπουλος επέπληξε ξανά τους δύο που τον ψήφισαν για το ρύζι, η Φραντζή πήρε το μέρος του και προσπάθησε να μιλήσει για συνωμοσίες της Αποστολίας Ζώη, η οποία με τη σειρά της προσπαθούσε να δικαιολογηθεί και να αποδείξει ότι δεν είναι αυτό που νομίζουν, ενώ ο Λευτέρης αντεπιτέθηκε - έστω και με το γάντι - στον Κατσινόπουλο!
Σειρά πήραν ο Μαυρίδης με τον Οροκλό: ο γνωστός παρουσιαστής είπε ότι Αναδιώτης και Κατσινόπουλος είναι οι φίλοι του και όλοι οι υπόλοιποι δεν τον νοιάζουν καθόλου, ούτε καν να του μιλούν. Εκεί εξερράγη ο Κωνσταντίνος Οροκλός, ο οποίος απάντησε με ειρωνεία και νεύρα, τονίζοντας ότι έχει κουραστεί πια με τον Μαυρίδη που τη μία το παίζει φιλόζωος, την άλλη με δάκρυα προσπαθεί να κερδίσει το κοινό, την παράλλη το «παίζει» πονεμένος ήρωας, προτείνοντας να του δώσουν το Οσκαρ ηθοποιίας. «Πάνω που πάω να σε συμπαθήσω ξεκινάς το θεατράλε» κατέληξε ο μακρυμάλλης ιδιοκτήτης μπαρ. «Καλύτερα να μη με συμπαθήσεις ποτέ» ήταν η απάντηση του Μαυρίδη που βρισκόταν δίπλα του.  

«Τον Παρασκευά δεν θα τον ξαναπω με το μικρό του όνομα γιατί έχω ένα κολλητό αδερφό μου με το συγκεκριμένο όνομα... Γελοίοι. Κάνανε αυτό το θεατράκι γενικά και προσπαθούσα να καταλάβω πότε θα εκτεθούν... Έλεγα πότε θα εκτεθούν... Και εκτέθηκαν σήμερα για μένα ανεπανόρθωτα. Τι κάνετε; Δηλαδή τι; Δηλαδή δεν τολμάτε τι; Να ακουμπήσετε εμένα και πάτε να ψηφίσετε τους φίλους μου; Με ποια δικαιολογία; Ότι να΄ναι ακούω... Ακούω για γυναικεία αλληλεγγύη, για ρύζι... Πείτε το ρε, πείτε το ότι είναι να πείτε... Πείτε το... Να τελειώνουμε ρε...», είπε στην κάμερα της εκπομπής της παραγωγής του Nomads ο Μαυρίδης. Μέσα σε όλο αυτό τον κακό χαμό πήγε να δημιουργηθεί και θέμα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τον Κατσινόπουλο, το οποίο όμως λύθηκε αμέσως, όχι όμως προτού πάρει την Χριστίνα Κολέτσα η μπάλα. Η Χριστίνα, που δεν θέλησε να κοντραριστεί με κάποιον άλλον παίκτη και φάνηκε να αισθάνεται άβολα με την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί, πήρε τον λόγο και τόνισε ότι δεν μπορεί να πιέσει άλλο τον εαυτό της και ότι θέλει να αποχωρήσει!

Όπως γίνεται αντιληπτό, το αγωνιστικό κομμάτι πέρασε σε δεύτερο πλάνο. Το σημερινό αγώνισμα ήταν πολύ χαλαρό, με τους παίκτες να δοκιμάζονται σε τεστ μνήμης, προσπαθώντας να βάλουν στη σειρά κάποια χρώματα που τους είχε δείξει προηγουμένως ο Αρναούτογλου. Νικητής αναδείχθηκε ο Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος επέλεξε να μην δεχτεί το έπαθλο και τη στιγμή επικοινωνίας από τη WIND, καθώς δεν το είχε ανάγκη και το έδωσε στην Δήμητρα Φραντζή, την Βασιλική Μιλλούση, τον Μιχάλη Ζαμπίδη και τον Λευτέρη Παρασκευά.