Νέα σενάρια για Ολυμπιακό και Μιραλάς - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Νέα σενάρια για Ολυμπιακό και Μιραλάς

Νέα σενάρια για Ολυμπιακό και ΜιραλάςΈντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί για νέα κίνηση του Ολυμπιακού για τον Κέβιν Μιραλάς, μετά το χθεσινό συμβάν στην προπόνηση της Έβερτον.
Νέα σενάρια για Κέβιν Μιραλάς και Ολυμπιακό.

Οι σχέσεις του Βέλγου επιθετικού με την Έβερτον δεν είναι στο καλύτερο σημείο και από τη Δευτέρα μάλιστα φαίνεται ότι ο 30χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται ακόμη πιο κοντά στην έξοδο, καθώς ο Ντέιβιντ Άνσγουορθ τον έδιωξε από την προπόνηση των «ζαχαρωτών» χρεώνοντάς του ότι έδειχνε αδιαφορία.

Μετά από το συγκεκριμένο συμβάν έχει αναπτυχθεί φημολογία, σύμφωνα με την οποία ο Ολυμπιακός αναμένεται να κάνει νέα κίνηση για τον πρώην παίκτη του (2010-12), που είχε απασχολήσει έντονα τους «ερυθρόλευκους» και το περασμένο καλοκαίρι. Ωστόσο, τότε δεν βρέθηκε φόρμουλα ώστε να επιστρέψει στο Λιμάνι ο διεθνής ποδοσφαιριστής, που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2020. Άλλωστε, το ποσό που ζητούσε ο αγγλικός σύλλογος μέχρι την περασμένη μεταγραφική περίοδο για να τον πουλήσει σε κάποια ομάδα ήταν οκταψήφιο και δύσκολα θα δώσει τόσο χρήματα ελληνικό κλαμπ.

Αρκετές ιστοσελίδες από την Αγγλία υπενθύμισαν ότι το καλοκαίρι οι «ερυθρόλευκοι» πλησίασαν τον πρώην παίκτη τους. Ωστόσο, στο «Sports Illustrated» υπήρξε η εξής αναφορά: «Με τον ιανουάριο να πλησιάζει, πολλοί αναμένουν ότι ο Μιραλάς θα προσπαθήσει να πιέσει για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό».

Πάντως, το έδαφος για να επιστρέψει ο Μιραλάς στον Ολυμπιακό δείχνουν να είναι πιο ευνοϊκές πλέον (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι εύκολο να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα). Το χθεσινό επεισόδιο σίγουρα αλλάζει τα δεδομένα σχετικά με τον μέλλον του παίκτη στην Έβερτον και ενώ ο Βέλγος δεν είναι στις βασικές επιλογές του τεχνικού τιμ και μπορεί να έχει κάνει ήδη 10 συμμετοχές ήδη, αλλά αρκετές από αυτές είναι ως αλλαγή. sport-fm.gr