NBA: Νέα… μαγικά Αντετοκούνμπο (video) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

NBA: Νέα… μαγικά Αντετοκούνμπο (video)

NBA: Νέα… μαγικά Αντετοκούνμπο (video)Νέα εξαιρετική… παράσταση στον «μαγικό κόσμο» του NBA έδωσε ο «Greek Freak» κόντρα στους Λέικερς, οδηγώντας τους Μπακς στην δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους 98-90.
Μπορεί να μην είχαν περάσει 24 ώρες από το… σόου που έδωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κόντρα στους Σπερς στο Σαν Αντόνιο και τα ξημερώματα της Κυριακής (12/11) πρόσθεσε μία ακόμα εξαιρετική εμφάνιση στο… ενεργητικό του, καθώς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Μπακς στην εντός έδρας νίκη επί των Λέικερς.

Ο «Greek Freak» σταμάτησε στους 33 πόντους, έχοντας και 15 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 τάπα σε 40 λεπτά, κάνοντας και 3 λάθη και έφερε το «συγκρότημα» του Μιλγουόκι στο 6-6.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ είχε την… βοήθεια των Μπρόγκντον με 16 πόντους και Μίντλετον με άλλους 13, ενώ για την ομάδα του Λος Άντζελες, ο Λόνζο Μπολ έγραψε ιστορία με 19 πόντους, 12 ριμπάουντ και 13 ασίστ και έγινε ο νεότερος παίκτης του NBA που έκανε triple double, παίρνοντας το… ρεκόρ του ΛεΜπρόν Τζέιμς, όντας 20 ετών και 15 ημερών.

Δείτε…