Κάνει πλάκα στο ΣΕΦ ο Πασκουάλ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017

Κάνει πλάκα στο ΣΕΦ ο Πασκουάλ

Κάνει πλάκα στο ΣΕΦ ο Πασκουάλ Τέσσερα «πράσινα» διπλά για το 2017 και τρίτο συνεχόμενο στην έδρα του Ολυμπιακού για τον τεχνικό του «τριφυλλιού».
Ο Παναθηναϊκός Superfoods εγκλώβισε τους «ερυθρόλευκους» στην άμυνα και με κορυφαίους τους Γκιστ και Λεκαβίτσιους, πέτυχε μια ακόμη σπουδαία νίκη απέναντι τον «αιώνιο» μέσα στην έδρα του. Ο Τσάβι Πασκουάλ πάντως κάνει… πλάκα στον Σφαιρόπουλο και τον Ολυμπιακό καθώς είναι ο μοναδικός τεχνικός του «τριφυλλιού» στην ιστορία που έχει πανηγυρίσει τέσσερα «πράσινα» διπλά μέσα στο 2017 και τρίτο συνεχόμενο στην έδρα του Ολυμπιακού.

Εκτός από την αποψινή νίκη η αμέσως προηγούμενη ήταν στις 8 Οκτωβρίου στην πρεμιέρα της φετινής Basket League, όπου ο Παναθηναϊκός Superfoods πήρε τη νίκη επικρατώντας 71-68. Οι «πράσινοι» βρέθηκαν να χάνουν και με 9 πόντους στο 35ο λεπτό ωστόσο οι Ρίβερς και Καλάθης χάρισαν τη νίκη στους «πράσινους», μέσα στο άδειο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Στις 11 Ιουνίου 2017 ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση στον 5ο τελικό, νίκησε τον Ολυμπιακό με 66-51 μέσα στο ΣΕΦ και κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδας σε ένα ματς που στιγματίστηκε από τις ασχήμιες στο τέλος ενώ διακόπηκε στο 1:56 πριν από τη λήξη και συνεχίστηκε μετά την εκκένωση του γηπέδου.

Το πρώτο διπλό του Πασκουάλ ήταν στις 16 Ιανουαρίου 2017 όπου ο Παναθηναϊκός Superfoods νίκησε 77-67 μέσα στο ΣΕΦ και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό του Κυπέλλου, για 23η φορά στην ιστορία του θεσμού, όπου αντιμετώπισε τον Άρη. onsports.gr