Η κόρη του Ομπάμα με ένα τσιγάρο στο χέρι φιλά παθιασμένα τον νεαρό φίλο της στο Χάρβαρντ [εικόνες & βίντεο] - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Η κόρη του Ομπάμα με ένα τσιγάρο στο χέρι φιλά παθιασμένα τον νεαρό φίλο της στο Χάρβαρντ [εικόνες & βίντεο]

Η κόρη του Ομπάμα με ένα τσιγάρο στο χέρι φιλά παθιασμένα τον νεαρό φίλο της στο Χάρβαρντ [εικόνες & βίντεο]Στα «πράσα» να φιλάει ένα άγνωστο αγόρι πιάστηκε η κόρη του Μπάρα Ομπάμα, Μάλια, η οποία σπουδάζει στο Χάρβαρντ.
Όπως φαίνεται στο βίντεο, η Μάλια αφού συνομιλεί με δύο αγόρια, μόλις το ένα απομακρύνεται, τότε αρχίζει να φιλά τον νεαρό, την στιγμή που οι άντρες της ασφάλειας βρίσκονται λίγο πιο κει.
Η κόρη του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ μετά το τρυφερό τετ α τετ ανάβει κι ένα τσιγάρο και συνεχίζει την συζήτηση με τον νεαρό.
Η «τρυφερή» σκηνή συνέβη το Σάββατο κατά την διάρκεια αθλητικών αναμετρήσεων  του Χάρβαρντ με το Γέιλ.
Η κόρη του Μπάρακ Ομπάμα που μετρά περίπου έναν χρόνο σπουδών έχει γίνει ξανά θέμα στα social media, καθώς το προηγούμενο καλοκαίρι η ίδια διασκέδασε σε πάρτι, κρατώντας και πάλι τσιγάρο στα χέρια της.
Τώρα που βρίσκεται στο πρώτο έτος των σπουδών της, η Μάλια φαίνεται πως είναι αποφασισμένη να ζήσει χωρίς άλλους περιορισμούς τα φοιτητικά της χρόνια.