Ηλεκτρονικό εισιτήριο: Σε ισχύ από σήμερα η μονή διαδρομή - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Ηλεκτρονικό εισιτήριο: Σε ισχύ από σήμερα η μονή διαδρομή

Ηλεκτρονικό εισιτήριο: Σε ισχύ από σήμερα η μονή διαδρομήΣτη διάθεση του κοινού είναι πλέον το μεμονωμένο εισιτήριο αξίας 1,40 ευρώ για μετακινήσεις  στα ΜΜΜ.
Από σήμερα Δευτέρα, 6 Νοεμβρίου το επιβατικό κοινό θα μπορεί να προμηθεύεται από τα αυτόματα μηχανήματα έκδοσης ηλεκτρονικού εισιτηρίου και εισιτήριο αξίας 1,40 ευρώ.
Στο άμεσο χρονικό διάστημα αναμένεται να δοθεί η δυνατότητα έκδοσης και μεμονωμένου μειωμένου εισιτηρίου 0,60 ευρώ.
Υπενθυμίζεται ότι το χάρτινο εισιτήριο καταργείται πλήρως στις 15 Νοεμβρίου. Μέχρι τότε όσοι πολίτες έχουν χάρτινα εισιτήρια μπορούν να τα χρησιμοποιούν κανονικά.
Η δυνατότητα ανταλλαγής χάρτινων με ηλεκτρονικά εισιτήρια μετά το πέρας αυτού του χρονικού ορίου εξετάζεται.
Παράλληλα, έως τις 15 Νοεμβρίου θα ισχύσουν οι παλαιές κάρτες για την μετακίνηση του επιβατικού κοινού με τα μέσα μαζικής μεταφοράς στην Αθήνα, σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών. 
Αν και αρχικά ο ΟΑΣΑ είχε ζητήσει από το υπουργείο η ισχύς των παλαιών καρτών να είναι μέχρι τις 10 Νοεμβρίου, ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου για την παρουσίαση του νομοσχεδίου για τις Mεταφορές, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης, οι κάρτες του Οκτωβρίου θα βρίσκονται σε ισχύ έως και τις 15 του μηνός για την καλύτερη εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού. newsbomb.gr