H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε καθηγήτρια σε Λύκειο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έγινε καθηγήτρια σε Λύκειο

post-feature-imageΜπορεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να βρίσκεται εκτός τηλεόρασης εδώ και λίγο καιρό αλλά έχει πάρει την μεγάλη απόφαση να πάρει το πτυχίο της!

Η πρώην παρουσιάστρια του Alpha επέστρεψε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ώστε να τελειώσει τις σπουδές της στο Τμήμα Φιλολογίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας. Μάλιστα, η Κωνσταντίνα διάβασε πολύ στην περασμένη εξεταστική και πέρασε τα μαθήματα της, με αρκετά καλούς βαθμούς.

Όμως ήρθε η στιγμή της πρακτικής! Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα πηγαίνει για μερικά πρωινά στο 3ο ΓΕΛ Αργυρούπολης, για να κάνει μάθημα στους μαθητές του σχολείου, έτσι ώστε να μυηθεί στους τρόπους διδασκαλίας, κάτι που χρειάζεται για το πτυχίο της, στην Φιλοσοφική Σχολή.
Το πρωί της Τετάρτης, η παρουσιάστρια είχε το πρώτο της μάθημα, το οποίο μάλλον δεν πήγε και πολύ καλά, όπως μας ενημέρωσε η ίδια μέσα από τα social media.

“Έφαγα τρελή καζούρα σήμερα… Η πρώτη μέρα στο σχολείο πραγματικά ήταν…” δήλωσε με δυσαρέσκεια στο βίντεο που ανάρτησε στα Instagram Stories της.