Επέστρεψε κορυφή με Λιβάγια η ΑΕΚ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Επέστρεψε κορυφή με Λιβάγια η ΑΕΚ

15s14aekΜόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας βρίσκεται η ΑΕΚ, που κέρδισε με 3-0 τον Πλατανιά χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ, για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τον αγώνα παρακολούθησαν περισσότεροι από 20.000 θεατές και οι εισπράξεις των εισιτηρίων (μεικτές 114.000 ευρώ) θα δοθούν στους πληγέντες από τις καταστροφικές πλημμύρες στην Δυτική Αττική. Ολοι όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο, συμπεριλαμβανομένων των ποδοσφαιριστών, των δημοσιογράφων και των αστυνομικών πλήρωσαν εισιτήριο προκειμένου να συνεισφέρουν σε αυτό τον σκοπό.

Στο πρώτο ημίχρονο, η ΑΕΚ εμφανίστηκε λίγο δυσλειτουργική, καθώς οι βοήθειες που προσέφερε δημιουργικά ο Αϊντάρεβιτς, που είχε επιφορτιστεί με τον ρόλο του παραγωγικού μέσου, ήταν ελάχιστες. Σποραδικές εξάρσεις των Γκάλο, Μπακασέτα και Χριστοδουλόπουλου «έφτιαξαν» κάποιες ευκαιρίες για την ΑΕΚ, τις οποίες όμως εξουδετέρωσε ο Κοκκαλάς.

Ο Μάρκο Λιβάγια, με καταπληκτική ενέργεια και ντρίμπλα στον Ντικαμονά, σκόραρε με πολύ ωραίο διαγώνιο σουτ στο 38΄, βρίσκοντας δίχτυα για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στη Σούπερ Λίγκα και αποθεώθηκε από τον κόσμο της ομάδας.

Στο δεύτερο μέρος, η Ενωση απαλλαγμένη από το άγχος, μπήκε πολύ δυνατά σκοράροντας και πάλι με τον Λιβάγια που βρήκε δίχτυα με ακόμη πιο εντυπωσιακό σουτ από το ύψος της περιοχής στο 49΄, φτάνοντας τα τέσσερα στο πρωτάθλημα.

Το 3-0 σημείωσε με ωραία κεφαλιά ο Τάσος Μπακασέτας έπειτα από σέντρα του Λόπες στο 63΄. Η ΑΕΚ έχασε κι άλλες ευκαιρίες μέχρι το τέλος του αγώνα, με αποκορύφωμα την κεφαλιά του Παναγιώτη Κονέ που βρήκε στο κάθετο δοκάρι στο 80ό λεπτό. Ο Πλατανιάς του Χοσέ Ρόκα παρέμεινε καθηλωμένος στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

ΑΕΚ: Τσιντώτας, Γκάλο, Βράνιες, Τσόσιτς (45΄ Λαμπρόπουλος), Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Λόπες, Λάζαρος, Μπακασέτας (77΄ Κονέ), Λιβάγια (71΄ Γιακουμάκης).
ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Κοκκαλάς, Στάμου, Καρυπίδης, Ντικαμονά, Ουές, Πατράλης (64΄ Παπανικολάου), Δημούτσος, Αγγελόπουλος, Βάντερσον, Ντεβέσα, Ενσικουλού (67΄ Μπούτνικ). kathimerini.gr