Είναι εξωγήινος; O Λεμπρόν γύρισε τον αστράγαλό του και συνέχισε να παίζει - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Είναι εξωγήινος; O Λεμπρόν γύρισε τον αστράγαλό του και συνέχισε να παίζει

Ο Λεμπρόν Τζέιμς δεν καταλαβαίνει όχι μόνο από αντιπάλους, αλλά ούτε κι από τραυματισμούς αν κρίνουμε από αυτό που έκανε στο ματς κόντρα στους Χιούστον Ρόκετς (VIDEO).
Τι να πει κανείς για αυτόν τον αθλητή; Ο Λεμπρόν Τζέιμς έχει καταφέρει τα τελευταία χρόνια να διατηρηθεί στην κορυφή και παλεύει συνεχώς να γίνεται καλύτερος. Το σώμα του μάλιστα είναι τόσο καλά προπονημένο που δεν καταλαβαίνει ούτε από τραυματισμούς.

Ο τελευταίος τραυματισμός του άλλωστε ήταν τη σεζόν 2014-15 όταν τον κράτησε εκτός δράσης για οκτώ ματς. Στο παιχνίδι κόντρα στους Ρόκετς (στο οποίο οι Καβαλίερς ηττήθηκαν με 117-113 με το Χάρντεν να σημειώνει triple-double) ο Λεμπρόν Τζέιμς τραυματίστηκε.

Σε μια προσπάθειά του να ντριμπλάρει τον Τρέβορ Αρίσα, γύρισε τον αριστερό του αστράγαλο και πολλοί έμειναν με κομμένη την ανάσα βλέποντας τον να σωριάζεται στο παρκέ. Συνήθως αυτός ο τραυματισμός δεν σου επιτρέπει να συνεχίσεις από τον πόνο της στιγμής.

Κι όμως ο Λεμπρόν δεν έχασε ΟΥΤΕ δευτερόλεπτο. Σηκώθηκε και σαν να μην συμβαίνει τίποτα συνέχισε το παιχνίδι. Πείτε μας δηλαδή πραγματικά, είναι άνθρωπος ή εξωγήινος;

Να σημειωθεί ότι ολοκλήρωσε το ματς με είχε 33 πόντους και 7 ασίστ (αλλά και 9 λάθη).