Ένα από τα στοιχειωμένα ρεκόρ του Champions League έσπασε - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2017

Ένα από τα στοιχειωμένα ρεκόρ του Champions League έσπασε

post-feature-imageΤο είδαμε και αυτό στο Champions League. Ένα ρεκόρ που αφορά τη φάση των ομίλων, πλέον δεν υφίσταται. Αυτό είχε δημιουργηθεί άθελά του από τον Ιγκόρ Ακινφέεφ, καθώς ο αρχηγός της ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεχόταν σταθερά και αμείωτα γκολ σε κάθε παιχνίδι της ομάδας του, όποτε εκείνη συμμετείχε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Στη χθεσινή επικράτηση με 2-0 επί της Μπενφίκα, οι Μοσχοβίτες είδαν τον Ακινφέεφ να διώχνει από πάνω του την «κατάρα» και μαζί και τη… ρετσινιά, για την οποία όλη η ποδοσφαιρόφιλη Ευρώπη τον «γλεντούσε». Η τελευταία φορά που ο 31χρονος γκολκίπερ κράτησε ξανά στο μηδέν την εστία του για το Champions League, ήταν πριν από 11 χρόνια, την 1η Νοεμβρίου 2006 ένα εκτός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο την Άρσεναλ.

Πάντως, ο Ακινφέεφ και η ομάδα του στρατού τα έχουν πάει εξαιρετικά φέτος στο Champions League στον τομέα του να κρατήσουν ανέπαφη την εστία τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι στα τέσσερα προκριματικά παιχνίδια που έδωσαν, δεν δέχθηκαν ούτε ένα. Αυτά ήταν τα δύο με την ΑΕΚ για τον 3ο γύρο (0-2 στην Αθήνα και 1-0 στη Μόσχα) και τα δύο με τη Γιουνγκ Μπόις (0-1 στη Βέρνη και 2-0 στη ρωσική πρωτεύουσα). Πηγή