Γυναίκα μαθαίνει ότι την απατά ο άντρας την ώρα της πτήσης και έγινε χαμός - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017

Γυναίκα μαθαίνει ότι την απατά ο άντρας την ώρα της πτήσης και έγινε χαμός

post-feature-imageΖευγάρια να τσακώνονται σε δημόσιους χώρους συναντάς κάθε τόσο, όταν αυτό συμβεί όμως μέσα στο αεροπλάνο, κανείς δεν έχει έξοδο διαφυγής!

Ένα ζευγάρι που ταξίδευε λοιπόν από την Ντόχα στο Μπαλί ήπιε μερικά ποτηράκια αλκοόλ πριν ανέβει στην πτήση. Στο Μπαλί δεν θα έφταναν βέβαια, καθώς ο πιλότος αναγκάστηκε σε παράκαμψη στην Ινδία για να τους κατεβάσει, καθώς οι φωνές τους αναστάτωναν όλο το αεροπλάνο.

Ο άντρας κοιμόταν λοιπόν, σύμφωνα με τις αναφορές, και η γυναίκα τού πήρε το κινητό και άρχισε να ψάχνει. Και βρήκε αδιάσειστες αποδείξεις ότι την κεράτωνε. Τον ξύπνησε λοιπόν άρον άρον και άρχισαν να καυγαδίζουν. Σύντομα το πράγμα ξέφυγε και εκείνη παρεκτράπηκε, όταν και είπαν να παρέμβουν οι αεροσυνοδοί.

Τα πνεύματα δεν κάλμαραν ωστόσο, κι έτσι ο κυβερνήτης θεώρησε πως το καλύτερο που είχε να κάνει ήταν να διακόψει τη δεκάωρη πτήση και να προσγειωθεί σε αεροδρόμιο της Ινδίας για να κατεβάσει το ανεκδιήγητο ζευγάρι και το μικρό παιδί τους.

«Μια γυναίκα με τον σύζυγό της και το παιδί τους, όλοι ιρανοί υπήκοοι, ξεφορτώθηκαν από την Qatar Airline καθώς η γυναίκα επιβάτης, που ήταν πιωμένη, παρεκτράπηκε με τους αεροσυνοδούς στην πτήση», είπε εκπρόσωπος του ινδικού αεροδρομίου στους «Times of India», «τους έστειλαν στην Κουάλα Λουμπούρ με την πτήση 6019 για να επιστρέψουν στην Ντόχα».

Όσο για την Qatar Airways, περιορίστηκε να δηλώσει στην εφημερίδα: «Σεβόμενοι την ιδιωτικότητα των επιβατών, δεν σχολιάζουμε ατομικές περιπτώσεις»…

Πηγή: newsbeast.gr