Απίστευτο: Μυστικοί αστυνομικοί πλακώθηκαν μεταξύ τους σε επιχείρηση κατά των ναρκωτικών - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017

Απίστευτο: Μυστικοί αστυνομικοί πλακώθηκαν μεταξύ τους σε επιχείρηση κατά των ναρκωτικών


post-feature-imageΑυτά δεν γίνονται ούτε σε ταινίες!

Οι αστυνομικοί από την ταινία «Η μεγάλη των μπάτσων σχολή» μπροστά τους είναι «γάτοι», καθώς αυτό που έκαναν 2 αστυνομικοί σε μυστική επιχείρηση δεν περιγράφεται.

Την προηγούμενη εβδομάδα, 2 αστυνομικοί από το Ντιτρόιτ βρέθηκαν σε μυστική υπηρεσία στο Άντοβερ. Εκεί προσποιούμενοι τους εμπόρους ναρκωτικών, περίμεναν τους... πελάτες για να τους συλλάβουν και έπειτα να μαζέψουν πληροφορίες για τις συμμορίες που σκορπούν το θάνατο.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης όμως, βρισκόταν σε εξέλιξη άλλη μια επιχείρηση για τον ίδιο λόγο από το 12ο τμήμα. Έτσι μόλις οι μεν αντίκρισαν τους δεν, οι δεύτεροι έβγαλαν τα όπλα και ζήτησαν από τους συναδέλφούς τους, να πέσουν στο έδαφος.

Κάπου εκεί η κατάσταση ξέφυγε και όπως αναφέρει το δημοσίευμα του FOX2, «έπεσαν» μπουνιές, με έναν εκ των αστυνομικών να οδηγείται στο νοσοκομείο.

Φυσικά μετά από αυτό το θλιβερό περιστατικό οι υπεύθυνοι της αστυνομίας ξεκίνησαν εσωτερική έρευνα για το επεισόδιο. Πηγή