Πίστευε πως ο πατριός της απατούσε τη μητέρα της και αυτό που βρήκε τη σόκαρε περισσότερο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Πίστευε πως ο πατριός της απατούσε τη μητέρα της και αυτό που βρήκε τη σόκαρε περισσότερο

post-feature-imageΜία νεαρή κοπέλα στη Φλόριντα των ΗΠΑ είχε πολλές υποψίες πως ο άντρας που έμενε στο σπίτι της για 7 χρόνια, ως σύντροφος της μητέρας της και πατριός της, δεν ήταν πιστός.

Και άρχισε να ψάχνει έντονα για στοιχεία που θα αποδείκνυαν τις υποψίες της. Αυτό που θα έβρισκε ωστόσο ξεπερνούσε την πιο νοσηρή φαντασία.

Ψάχνοντας τα πράγματά του αλλά και τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή, ενώ εκείνος απουσίαζε από το σπίτι, βρήκε χιλιάδες γυμνές της φωτογραφίες προϊόντα παράνομης καταγραφής από κρυφές κάμερες που είχε εγκαταστήσει ο 48χρονος σε χώρους του σπιτιού.

Όπως ανέφερε το sun-sentinel.com, ο Matthew Bordeaux, ο οποίος διέμενε για 7 ολόκληρα χρόνια με την ανήλικη και τη μητέρα της, είχε τοποθετήσει τις μικροκάμερες με ακρίβεια χιλιοστού ώστε να καταγράφουν όλες τις κινήσεις της κοπέλας, ενώ οι κάμερες εντοπίστηκαν μέσα σε μία ντουλάπα στο δωμάτιο της έφηβης αλλά και στον εξαερισμό του μπάνιου του σπιτιού.

Η ανήλικη κοπέλα άμεσα ενημέρωσε τη μητέρα της και τις αστυνομικές αρχές, που επιλήφθηκαν της υπόθεσης συλλαμβάνοντας τον 48χρονο, ενώ πριν λίγες μέρες το δικαστήριο αποφάσισε την κράτησή του μέχρι να καταβληθεί χρηματική εγγύηση ύψους 10.000 δολαρίων.