Αχαϊα: Νέες εικόνες κακοποίησης σκύλων – Τα σέρνουν δεμένα και φυλακισμένα! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017

Αχαϊα: Νέες εικόνες κακοποίησης σκύλων – Τα σέρνουν δεμένα και φυλακισμένα!

post-feature-imageΝέο κρούσμα κακοποίησης ζώων στη δυτική Αχαΐα μετά το περιστατικό στα Καλάβρυτα, το οποίο έφτασε μέχρι τις δικαστικές αίθουσες. "Αυτό το τρέιλερ ανήκει σε ηλικιωμένο πλανόδιο πωλητή που κυκλοφορούσε χθες στην Άρλα Αχαΐας" τονίζει η κα Ιωάννα Γιαννακοπούλου της ομάδας «Φιλοξενώ αδέσποτα που έχουν ανάγκη, είμαι φιλόζωος στην πράξη-Πάτρα».

Σύμφωνα με την κα. Γιαννακοπούλου, ο οδηγός το σέρνει σε ένα μπλε σκούρο επιβατικό και μέσα σε αυτό το κάρο κλείνει τρία φυλακισμένα και δεμένα σκυλάκια τα οποία τα σέρνει μαζί του σε όποιο ταξίδι πάει. «Χτες τον ανάγκασα να ανοίξει το τρέιλερ και να δω τα ζώα και μόλις κατάλαβε ότι φώναξα την αστυνομία το έσκασε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της αστυνομίας ο αριθμός κυκλοφορίας του εντοπίζεται στον Ασπρόπυργο αλλά ο ίδιος δήλωσε σε εμάς ότι μένει στο Περιστέρι Αθηνάς. Παρακαλώ οποίος τον δει σε οποιαδήποτε από τις περιοχές αυτές, να ειδοποιήσει αστυνομία αμεσα και να επικοινωνήσει και μαζί μου γιατί ήδη εκκρεμεί καταγγελία εις βάρος του». Όπως σημειώνει η κ. Γιαννακοπούλου, έχει στη διάθεσή της και βίντεο.

Πηγή: tempo24.gr