Η αποκάλυψη για τον Μιχάλη Ζαμπίδη που δεν περιμέναμε να ακούσουμε! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Η αποκάλυψη για τον Μιχάλη Ζαμπίδη που δεν περιμέναμε να ακούσουμε!

Το 2007 γνωρίζεται μέσω του καλού του φίλου Κώστα Σόμμερ με την Τόνια Φουσέκη, το «δεξί του χέρι» τα τελευταία 10 χρόνια, διευρύνοντας με αυτόν τον τρόπο την ομάδα του. «Εκείνη την εποχή ήθελα να αλλάξω συνεργάτες, επιλέγοντας ανθρώπους που θα μπορούσαν να πάνε τα πράγματα σε επίπεδο καριέρας λίγο πιο μπροστά.
Είχα ακούσει για την Τόνια από πολύ κόσμο και θέλησα να συναντηθούμε. Δεν έπεσα έξω, καθώς φάνηκε από την πρώτη στιγμή ότι είχαμε χημεία», δήλωνε ο ίδιος, ενώ με δεδομένο ότι η δημοτικότητα του «Iron Mike» εκτοξεύτηκε από εκείνη την περίοδο και ύστερα, μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί η συνεργασία τους.


Ανά περιόδους δημοσιεύματα υπαινίσσονταν πως η σχέση τους δεν ήταν καθαρά επαγγελματική, κάτι ωστόσο που έχουν διαψεύσει κατηγορηματικά και οι δύο, με τον Μιχάλη Ζαμπίδη να δηλώνει μάλιστα ιδιαίτερα ενοχλημένος επειδή «κάποιοι θέλουν να δώσουν σώνει και καλά στη μεταξύ μας σχέση μια τέτοια διάσταση, αλλοιώνοντας την πραγματικότητα. Δεν έχουμε δώσει δικαιώματα, άσε που είναι εξαιρετικά άκομψο και για τους συντρόφους μας».
Τους οποίους συντρόφους ωστόσο αποφεύγουν να συστήσουν στο κοινό, με τον «Iron Mike» να είναι φειδωλός στις δηλώσεις του για την προσωπική του ζωή, ενώ παρ’ ότι έκανε αρκετές κοσμικές εμφανίσεις, συνήθως ήταν με τη μάνατζέρ του ή με φίλους. Μάλιστα, δήλωνε με χιούμορ στον Γιώργο Σατσίδη: «Η προσωπική μου ζωή δεν είναι τόσο καλή όσο η επαγγελματική μου.


Το γεγονός ότι είμαι σε μια τέτοια εγρήγορση επαγγελματική και μπαίνω στον έναν αγώνα μετά τον άλλο δεν ξέρω αν είναι ό,τι καλύτερο για γάμο», ενώ σε άλλο σημείο παραδεχόταν ότι έχει περάσει περιόδους «ξηρασίας». «Σε μικρότερη ηλικία είχα κάνει εξάμηνη αποχή από το σeξ γιατί παράλληλα έκανα και έναν πνευματικό αγώνα. Είχε σημαντικό ρόλο η στέρηση και η πειθαρχία του μυαλού. Οι 6 μήνες ήταν τεράστια εμπειρία και τότε θυμάμαι είχε λειτουργήσει θετικά, τουλάχιστον στο προπονητικό μου κομμάτι».

Πηγή: www.youweekly.gr