Λάρισα: «Άγιος Βασίλης» με τζιν παντελόνια – Τα ξεφόρτωσε σε δρόμο και σχηματίστηκαν ουρές! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Λάρισα: «Άγιος Βασίλης» με τζιν παντελόνια – Τα ξεφόρτωσε σε δρόμο και σχηματίστηκαν ουρές!

Μικροί και μεγάλοι βρέθηκαν από τη μια στιγμή στην άλλη με καινούργιο τζιν στη Λάρισα. Απίστευτα πράγματα στην οδό Βενιζέλου...

Άφωνοι έμειναν χθες μικροί και μεγάλοι στη Λάρισα, όταν αντίκρισαν άγνωστο άντρα ο οποίος βρέθηκε σε συγκεκριμένο σημείο στην πόλη και ξεφόρτωσε καινούργια τζιν παντελόνια τα οποία τα προόριζε για Λαρισαίους που τα έχουν ανάγκη.

Συγκεκριμένα στο τέρμα της οδού Βενιζέλου ο εν λόγω κύριος με ένα φορτηγό ξεφόρτωσε τα παντελόνια και περνούσε ο κόσμος και τα έπαιρνε. Μικροί και μεγάλοι διάλεγαν το νούμερό τους και συνέχιζαν για τον τελικό τους προορισμό!

«Γιατί η ανθρωπιά υπάρχει ακόμη και δεν χρειάζεται να κάνει …φασαρία» σχολίαζαν ορισμένοι στο facebook για την επίμαχη κίνηση.

Χριστουγεννιάτικο πάρκο στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης

Εν τω μεταξύ, από το Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, ξεκινά επίσημα τη λειτουργία του το χριστουγεννιάτικο χωριό στην Πλατεία Μικρασιατικού και Θρακικού Ελληνισμού, στην περιοχή της Τούμπας.

Είναι η δεύτερη χρονιά που θα λειτουργήσει το συγκεκριμένο πάρκο, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, προκειμένου να τονωθεί η αγοραστική κίνηση της περιοχής. Τα σπιτάκια και τα ψυχαγωγικά παιχνίδια έχουν ήδη αρχίσει να στήνονται από τον Εμπορικό Σύλλογο της Θεσσαλονίκης.

Το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης ενέκρινε τον κανονισμό λειτουργίας του χριστουγεννιάτικου πάρκου κατά την περίοδο των εορτών που ρυθμίζει -μεταξύ άλλων- την οργάνωση, καθώς και τους κανόνες που θα διασφαλίζουν την αισθητική, την υγιεινή και την τάξη στον χώρο λειτουργίας του πάρκου.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Παντελής Φιλιππίδης, ενημερώνοντας τους δημοτικούς συμβούλους υποστήριξε πως «στόχος είναι να δημιουργηθεί έως τις 7 Ιανουαρίου 2018 μια χαρούμενη ατμόσφαιρα, σε μια μεγάλη αγορά, την οποία προσπαθούμε να την συγκρατήσουμε με νύχια και με δόντια σε αυτή την δύσκολη εποχή».

Εξάλλου, μεθαύριο Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, στις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πλατεία Αριστοτέλους από τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη.

Στην κεντρική πλατεία της πόλης έχει τοποθετηθεί ένα φυσικό έλατο, ύψους 20 μέτρων, στολισμένο με 14.000 λαμπιόνια, ενώ το σκηνικό θα συμπληρώνουν σπιτάκια για δημιουργικές δραστηριότητες των μικρών παιδιών, ο Αϊ Βασίλης, ένα τρενάκι και ένα καρουζέλ καθώς επίσης το θεματικό πάρκο «Η Εποχή των Παγετώνων».

Πηγή: postlarissa.gr