Εφευρετικός άνεργος ζητά δουλειά μέσω πινακίδας και… τη βρίσκει - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Εφευρετικός άνεργος ζητά δουλειά μέσω πινακίδας και… τη βρίσκει

post-feature-imageΆνεργος μεν, συνειδητοποιημένος δε πως ζωή χωρίς δουλειά δεν είναι ζωή.

Αυτός είναι ο 22χρονος Nathan Campbell, που είχε πάρει σβάρνα τις δουλειές αλλά δεν έβρισκε τίποτα, γράφοντας συνεχώς αιτήσεις και πηγαίνοντας κάθε τόσο σε συνεντεύξεις.

Ο νεαρός οικοδόμος πήρε λοιπόν ένα χαρτόνι και έγραψε πάνω του την απλή φράση: «Παρακαλώ δώστε μου μια δουλειά». Και μετά όργωνε τους δρόμους και τους αυτοκινητοδρόμους της αγγλικής επαρχίας όπου ζει.

Εκεί τον συνάντησε ο οικοδόμος John Anderson, στον αυτοκινητόδρομο A77, και σταμάτησε για να τα πουν. Είδε πως ο νεαρός δεν έκανε πλάκα ούτε ζητιάνευε, κι έτσι του προσέφερε μια δουλειά στην κατασκευαστική όπου εργάζεται κι αυτός: «Είδα τον Nathan πηγαίνοντας στο γιαπί και θεώρησα πως η κίνησή του έδειχνε μεγάλη ευφυΐα. Είχε και μερικά προσόντα και εμπειρία, αλλά περισσότερο από όλα με εντυπωσίασε η θέλησή του για δουλειά, κι έτσι του δώσαμε μια ευκαιρία».
AP_17272393423763
Όπως δήλωσε στη «Sun» ο Nathan: «Ήμουν εκεί μόλις 20 λεπτά όταν άκουσα την κόρνα. Ήταν ένας άντρας σε ένα βαν της εταιρίας McTaggart Civils και με ρώτησε τι εμπειρία είχα. Του είπα πως είχα κάνει λίγη χειρωνακτική εργασία και μου είπε πως θαυμάζει αυτό που έχω κάνει και πως θα μου έδινε μια δουλειά. Αυτό έγινε τη Δευτέρα το πρωί και μέχρι την Παρασκευή με είχε καλέσει και μου είπε πως ξεκινώ την άλλη βδομάδα».

Ο νεαρός ονειρευόταν άλλοτε να γίνει ηθοποιός, ήρθε όμως η πραγματικότητα και τον προσγείωσε ανώμαλα. «Έκανα αιτήσεις για 14-15 δουλειές και είτε δεν πήρα ποτέ απάντηση είτε πήρα αρνητική». Είπε πως δεν μπορούσε να κάθεται στο σπίτι και πως έπρεπε να κάνει κάτι, έστω και κάτι μικρό.

«Τέλειωσα μόλις την πρώτη μου βδομάδα στη δουλειά και νιώθω υπέροχα ξέροντας πως κερδίζω λεφτά», δηλώνει τώρα περιχαρής πηγαίνοντας την 20χρονη σύντροφό του για τραπέζωμα…

Πηγή: newsbeast.gr