Σκύλος έκανε ανενόχλητος την ανάγκη του μέσα στο Νοσοκομείο Χανίων - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Σκύλος έκανε ανενόχλητος την ανάγκη του μέσα στο Νοσοκομείο Χανίων

Το ζήτημα με τα αδέσποτα που έχουν συγκεντρωθεί στον υπαίθριο χώρο του Νοσοκομείου Χανίων, φαίνεται ότι δεν έχει λυθεί, παρά το γεγονός πως το θέμα έχει απασχολήσει τη διοίκηση του Ιδρύματος, που στο παρελθόν απέστειλε επιστολή προς το δήμο Χανίων, στα όρια του οποίου βρίσκεται, προκειμένου να εξευρεθεί λύση σε συνεργασία  και με τον Φιλοζωικό σύλλογο της πόλης.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Φαίνεται, όμως, ότι όχι μόνο δεν έχει βρεθεί λύση, αλλά πλέον τα σκυλιά μπαίνουν και μέσα στους χώρους του νοσοκομείου, κάνοντας την ανάγκη τους, εκθέτοντας τη φύλαξη που εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο έχει ενημερωθεί για το πρόβλημα.

Τα απορρίμματα ενός σκυλιού, το οποίο κανείς δεν ξέρει αν είναι εμβολιασμένο ή όχι θέτουν -χωρίς αμφιβολία- ερωτηματικά για την ασφάλεια του μεγαλύτερου υγειονομικού ιδρύματος του νομού που μόνο… υγεία δεν εκπέμπει.

Η καλύτερη επιτήρηση στους χώρους εκτός του ιδρύματος, ώστε να μην επαναληφθούν παρόμοια περιστατικά, είναι επιβεβλημένη ενώ υπενθυμίζεται ότι δεν είναι το πρώτο περιστατικό που καταγράφεται στο νοσοκομείο, αφού και το Μάιο του 2017 είχε σημειωθεί ανάλογο συμβάν, με τη διοίκηση τότε να ρίχνει το βάρος σε εργαζόμενους στην καθαριότητα.

Οι αιτίες για το πρόβλημα βαραίνουν οπωσδήποτε τους ασυνείδητους που έχουν βρει σαν εύκολο χώρο εγκατάλειψης ζώων το νοσοκομείο, όμως η διαιώνισή του ζητήματος βαραίνει τις αρμόδιες Αρχές, ενώ η λύση του φαίνεται ότι βρίσκεται στη φύλαξη του Ιδρύματος και στις κινήσεις που θα κάνει η διοίκηση τόσο για την απομάκρυνση των αδέσποτων όσο και για τη διαφύλαξη των χώρων από ανεπιθύμητους επισκέπτες.

Το περιστατικό συνέβη κοντά στον χώρο της κουζίνας και δεν είναι κάτι το πρωτοφανές. gegonota24.gr