Άνοιξε το καπάκι της κατσαρόλας και… κόντεψε να καεί ζωντανή! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Άνοιξε το καπάκι της κατσαρόλας και… κόντεψε να καεί ζωντανή!

post-feature-imageΠριν από δυόμισι χρόνια, η Alicia Gomez, 25 ετών, από τις Βρυξέλλες, μαγείρευε με λάδι, όταν ξαφνικά πήρε φωτιά, όταν σήκωσε το καπάκι της κατσαρόλας.

Σε ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου η πυρκαγιά εξαπλώθηκε σε όλο το σώμα της, μετατρέποντάς την σε «άνθρώπο πυρσό». Σύντομα τα ρούχα προσκολλήθηκαν στο δέρμα της από εγκαύματα τρίτου βαθμού, αφού η έντονη θερμότητα έλιωσε το δέρμα της. Από τότε είχε μοσχεύματα δέρματος σε όλο το σώμα της. Και δυόμισι χρόνια αργότερα εξακολουθεί να λαμβάνει θεραπεία για τους τραυματισμούς της.

«Ήμουν ακριβώς μπροστά από την εστία, έτσι οι φλόγες εξαπλώθηκαν σε μένα, όλα τα ρούχα μου κάηκαν και ορισμένα μέρη τους έμειναν κολλημένα πάνω στο δέρμα μου», είπε η Alicia. Ευτυχώς, παρά το γεγονός ότι γέμισε από φλόγες, θυμήθηκε να κυλιστεί στο έδαφος όπως «στις ταινίες».

«Ένιωσα σαν να ήμουν έτοιμη να λιποθυμήσω, αλλά είχα τη δύναμη να πω στον εαυτό μου ότι έπρεπε να σηκωθώ για χάρη της κόρης μου. Σηκώθηκα, κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη, το πρόσωπό μου ήταν τόσο πρησμένο και το δέρμα μου ήταν τόσο λευκό. Δεν νόμιζα ότι είχα σοβαρή ζημιά επειδή δεν ήμουν κόκκινη ή καφέ όπως τα περισσότερα εγκαύματα, απλά ήμουν λευκή και πρησμένη».

«Συνειδητοποίησα ότι ήταν σοβαρό το πράγμα, όταν οι γιατροί μου είπαν ότι έπρεπε να χειρουργηθώ καθώς τα σημάδια ήταν πολύ βαθιά για να θεραπευτούν».

Δυόμισι χρόνια από το ατύχημα, εξακολουθεί να έχει θεραπεία σχεδόν καθημερινά για να ανακτήσει την χαμένη κινητικότητά της.

Τώρα σχεδιάζει να έχει τατουάζ στα σημάδια της.

Αλλά είπε: «Αισθάνομαι υπέροχα τώρα, έχω την εμπιστοσύνη μου πίσω, αισθάνομαι όμορφη, αισθάνομαι ζωντανή και απολαμβάνω τη ζωή στο μέγιστο της ακόμα περισσότερο από πριν».