Αυτή η πιτσαρία βρίσκεται στη μέση της θάλασσας - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2017

Αυτή η πιτσαρία βρίσκεται στη μέση της θάλασσας

post-feature-imageΓια να επισκεφτείτε αυτό το μπαρ, πρέπει να έχετε σκάφος και να κολυμπήσετε ως την είσοδο. Δείτε το μοναδικό εστιατόριο που βρίσκεται στη μέση της θάλασσας.

Όσοι πιστοί προσέλθετε στο Cloud 9. Το μοναδικό εστιατόριο του κόσμου που βρίσκεται στη μέση της θάλασσας, κοσμεί τα κρυστάλλινα νερά στα νησιά Φίτζι.

Για να γευματίσει κανείς στο Cloud 9, χρειάζεται να φτάσει έως εκεί με σκάφος και ύστερα να κολυμπήσει μέχρι την είσοδο. Ενώ μάλιστα περιμένουν οι πελάτες την παραγγελία τους, μπορούν να κάνουν κατάδυση με ειδικό εξοπλισμό που προσφέρει το μαγαζί.

Ο τρόπος με τον οποίο είναι φτιαγμένο το εστιατόριο, το κάνει να φαίνεται σαν ένα μαργαριτάρι που επιπλέει στην επιφάνεια της θάλασσας. Δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από τη θέα του Cloud 9 που χαρίζει μια μοναδική εμπειρία στους πεινασμένους… για ζωή, επισκέπτες του. 

Τα Φίτζι είναι νησιωτικό κράτος με συνολική έκταση 18.270 τ.χλμ. και πληθυσμό 869.458.  Περιλαμβάνει 322 νησιά, εκ των οποίων τα 106 κατοικούνται μόνιμα και 522 νησίδες. Στα δύο μεγαλύτερα νησιά, ζει το 87% του πληθυσμού. Κυριότερες νήσοι είναι η Βίτι Λέβου (Viti Levu), έκτασης 10 τ.χλμ και η Βάνα Λέβου (Vanua Levu) με έκταση μόλις 5,5 τ.χλμ.

Τα νησιά έγιναν ανεξάρτητα από το Ηνωμένο Βασίλειο στις 10 Οκτωβρίου του 1970. Το πολίτευμα των Φίτζι είναι Κοινοβουλευτική Δημοκρατία, με Αρχηγό Κυβερνήσεως τον Πρωθυπουργό και Αρχηγό Κράτους τον Πρόεδρο. Με βάση το Σύνταγμα του 1997 στη χώρα ομιλούν αγγλικά, φιτζιανά και ινδουιστάνι (Hindustani). Τα ακραία καιρικά φαινόμενα είναι συχνά στα νησιά. Στις αρχές του 2009 τα Φίτζι επλήγησαν από τροπική καταιγίδα, που προκάλεσε σφοδρές πλημμύρες.

Απολαύστε το βίντεο:

Πηγή βίντεο: Culture Trip