Απίστευτο κι όμως αληθινό: Αυτό «τρέμουν» οι Κροάτες με Ελλάδα! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Αυτό «τρέμουν» οι Κροάτες με Ελλάδα!

post-feature-imageΗ Κροατία σκέφτεται τα παιχνίδια μπαράζ με την Εθνική και ανησυχεί για ένα και μόνο πράγμα.

Στην Κροατία έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για πρώτο παιχνίδι με την Ελλάδα στο πλαίσιο του μπαράζ πρόκρισης στο Μουντιάλ της Ρωσίας και ανησυχούν για τα έντονα καιρικά φαινόμενα που θα κάνουν την εμφάνισή τους τις επόμενες ώρες.

Δεν κάνουμε πλάκα. Οι Κροάτες θεωρούν πως τα καιρικά φαινόμενα θα παίξουν ρόλο και στα δύο ματς-φωτιά και ότι θα ευνοήσουν την Ελλάδα ώστε να αμυνθεί για να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι της Πέμπτης.

Ο Ζλάτλο Ντάλιτς, ομοσπονδιακός τεχνικός της Κροατίας, βλέποντας ότι τα ζητήματα του καιρού που παρουσιάζονται στον Τύπο ίσως αποπροσανατολίσουν τους παίκτες του ανέφερε:

«Ο αγωνιστικός χώρος δεν θα μας ευνοεί. Αυτό οφείλω να το παραδεχθώ. Είναι περισσότερο εύκολο να αμυνθείς σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο καθώς η μπάλα δεν μπορεί να κυλήσει σωστά».

Και πρόσθεσε:

«Ωστόσο δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, ή αμφιβολία για το τι πρέπει να κάνουμε. Πρέπει να πάμε στο Μουντιάλ. Με βροχή, με χιόνια, με νερό, με ήλιο. Με οποιοδήποτε τρόπο. Πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας.

Σήμερα θα αρχίσουμε την προετοιμασία μας για το παιχνίδι και θα καταστρώσουμε τα πλάνα μας. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξουμε είναι η ταχύτητα, ο ρυθμός που θα έχει ο αγώνας, και η οργάνωσή μας στο παιχνίδι. Εμείς πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι και να σταθεροί στις αρχές του παιχνιδιού μας. Δεν πρέπει να αποδεχθούμε καμία αλλαγή σε αυτό και να επηρεαστούμε από το παιχνίδι τους. Περιμένω ότι η Ελλάδα να αμυνθεί στο Ζάγκρεμπ. Θα προσπαθήσει να μην δεχθεί γκολ. Ετσι εμείς πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να το αντιμετωπίσουμε αυτό. Να μην το κυνηγήσουμε και να αγχωθούμε, και να μην είμαστε νευρικοί. Έτσι πρέπει να είναι και όσοι έρθουν στο γήπεδο».
Πηγή: onsports.gr