Γεωργός έκανε παρατήρηση σε λαθροθήρες και αυτοί του άνοιξαν το κεφάλι με το κοντάκι! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017

Γεωργός έκανε παρατήρηση σε λαθροθήρες και αυτοί του άνοιξαν το κεφάλι με το κοντάκι!

post-feature-imageΕνώ συνέχισαν σπάζοντας τελικά το κοντάκι στην πλάτη του 33χρονου.

Με τραύματα στο κεφάλι νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ένας 33χρονος βιοκαλλιεργητής, μετά από την αγριότατη επίθεση την οποία υπέστη από λαθροθήρες, με έναν εκ των οποίων να τον χτυπά με το κοντάκι στο κεφάλι, και εν συνεχεία σπάζοντας το κοντάκι χτυπώντας τον στην πλάτη τον άτυχο άνδρα!

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την εφημερίδα "ΠΟΛΙΤΗ" την Τετάρτη (15/11) στο χωριό Κάτω Πλάτρες ο 33χρονος εντόπισε τους δυο νεαρούς να κυνηγούν σε απαγορευμένη περιοχή κυνηγιού.

Τότε ήταν που τους επέπληξε για την παράνομη δραστηριότητά τους, καθώς δε τόσο αυτοί όσο και οι σκύλοι τους είχαν προκαλέσει ζημιές στις καλλιέργειές του. 

Η μια κουβέντα έφερε την άλλην και η λογομαχία γινόταν όλο και εντονότερη, και τότε, σύμφωνα με την καταγγελία του 33χρονου ο ένας εκ των κυνηγών τον κτύπησε με το κοντάκι του κυνηγετικού του όπλου στο κεφάλι.

Με τον βιοκαλλιεργητή πλέον αιμόφυρτο πεσμένο στο έδαφος, ο κυνηγός σε έξαλλη κατάσταση συνέχισε να τον κτυπά, σπάζοντας τελικά και το κοντάκι στην πλάτη του 33χρονου, ενώ λίγο μετά οι δύο κυνηγοί τον εγκατέλειψαν εκεί αβοήθητο.

Εν τέλει ο 33χρονος βιοκαλλιεργητής μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου έγινε συρραφή των τραυμάτων του στο κεφάλι και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Πηγή