Αιγινιακός - ΠΑΟΚ 0-5 - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Αιγινιακός - ΠΑΟΚ 0-5

Ο ΠΑΟΚ σκόρπισε στο Καυτανζόγλειο με 5-0 τον τυπικά γηπεδούχο Αιγινιακό και πέτυχε μόλις το 2ο «διπλό» στη σεζόν, που όπως και το πρώτο έγινε στο Κύπελλο κι εντός Θεσσαλονίκης. Ο «Δικέφαλος» με πολλά... φρέσκα πρόσωπα στη σύνθεση του έφτασε τις 3 νίκες και πέρασε ως πρώτος στους «16».
Ο «Δικέφαλος» παρατάχθηκε με πολλά νέα πρόσωπα στο Καυτανζόγλειο, επτά Έλληνες στο αρχικό σχήμα του και το νεαρό Γιώργο Βρακά να γράφει τη δική του ιστορία, καθώς έγινε ο νεότερος ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε σε επίσημο παιχνίδι με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
Ο Λουτσέσκου είχε την ευκαιρία να ξεκουράσει αρκετούς από τους βασικούς ποδοσφαιριστές και να δώσει χρόνο συμμετοχής στους θεωρητικά αναπληρωματικούς, αλλά και σε Μαουρίσιο, Σαμπράνο, οι οποίοι επέστρεψαν στην ενδεκάδα.  
Στην πρώτη καλή στιγμή τους οι «ασπρόμαυροι» άνοιξαν το σκορ. Στο 6’ ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ, ο Δημήτρης Πέλκας μπήκε στην περιοχή από αριστερά, κράτησε τη μπάλα στην κατοχή του και σέντραρε, με τον Λημνιό αμαρκάριστό να πλασάρει όμορφα και να νικάει τον Τόλιο! Ηταν το πρώτο γκολ με τον ΠΑΟΚ για τον μεσοεπιθετικό  από το Βόλο.
Μέχρι και το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου οι παίκτες του Λουτσέσκου είχαν κάποιες καλές στιγμές με τον Πέλκα και τον Λημνίο, χωρίς ωστόσο να φτάσουν σε ένα δεύτερο γκολ.
Στο 53’ ο Πρίγιοβιτς βρήκε το γκολ που έψαχνε από ξεκίνημα του αγώνα. Από τη δεύτερη ασίστ του Πέλκα, ο Σέρβος φορ βγήκε «φάτσα κάρτα» με τον Τόλιο και δεν είχε κανένα πρόβλημα να στείλει την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 2-0 για τους «ασπρόμαυρους».
Ο Σέρβος επιθετικός έκανε το 3-0 στο 67ο λεπτό, με όμορφο κοντρόλ και άψογο πλασέ, φτάνοντας τα 19 γκολ με τη φανέλα του «Δικεφάλου». Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι από τα 19 γκολ, τα 15 τα έχει πετύχει στην Τούμπα, με τα δύο σημερινά έφτασε τα 3 γκολ στο Καυτανζόγλειο, ενώ ένα γκολ έχει σημειώσει στα Πηγάδια της Ξάνθης.
Στο 71ο λεπτό ο Ομάρ Ελ Καντουρί χρίστηκε κι αυτός σκόρερ για τον ΠΑΟΚ, με το πρώτο γκολ και για τον Μαροκινό με την ασπρόμαυρη φανέλα, το οποίο πέτυχε με πλασέ ύστερα από την προσπάθεια και την πάσα του Εργκίς Κάτσε.
Ο Αιγινιακός φάνηκε και απείλησε πρώτη φορά στο 76’, με το σουτ του πρώην «ασπρόμαυρου», Γιάννη Τσολακίδη, ακολούθησε μια ευκαιρία με το Δωματά, ενώ στο 82ο λεπτό ο Σάχοφ με κεφαλιά, από τη σέντρα του Λημνιού, έκανε το 5-0, με το δεύτερο γκολ του στο θεσμό του Κυπέλλου. Ο Ουκρανός είχε σημειώσει στο Καυτανζόγλειο και στην αναμέτρηση με το Λεβαδειακό (2-1) το πρώτο φετινό του γκολ.  
Αιγινιακός: Τόλιος, Τοπαλίδης, Αντωνιάδης, Γκατζολάρι (63’ Ζούρκος), Δωματάς, Ντόγος (56’ Φούρτζιου), Καρακώστας, Παπαδόπουλος (69’ Τσολακίδης), Γιατζιτζόγλου, Λιόλιος, Ανδρικόπουλος.
ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Πούγγουρας, Σαμπράνο, Μαλεζάς, Δεληγιαννίδης, Μαουρίσιο (56’ Κάτσε), Σάχοφ, Λημνιός, Βρακάς (64’ Ελ Καντουρί), Πέλκας (62’ Μακ), Πρίγιοβιτς