Αυτός είναι ο μακελάρης του Τέξας - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 6 Νοεμβρίου 2017

Αυτός είναι ο μακελάρης του Τέξας

O Ντέβιν Πάτρικ Κέλλι, 26 ετών, είναι αυτός που, όπως μεταδίδει η Daily Mail, εισέβαλε στην Πρώτη Εκκλησία των Βαπτιστών στο Σάδερλαντ του Τέξας, την ώρα που βρίσκονταν εκεί περίπου 50 πιστοί.
Αυτός είναι ο μακελάρης του Τέξας
Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ήταν ντυμένος με «πλήρη πολεμική περιβολή» και άρχισε να πυροβολεί κατά του πλήθους σκοτώνοντας 26 άτομα και τραυματίζοντας άλλα 24. Ο Κέλλυ βγήκε έξω από την εκκλησία και προσπάθησε να διαφύγει με το αυτοκίνητό του, ενώ ένας άνδρας συνέχισε να τον καταδιώκει. Σε κοντινή απόσταση όμως τράκαρε, βγήκε από το όχημα και άρχισε να τρέχει. Μετά από λίγο έπεσε νεκρός.

Ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν αυτοκτόνησε ή τον σκότωσε με το όπλο του ο άνδρας.
Στον λογαριασμό του στο LinkedIn αναφέρεται ότι ο Κέλλυ υπηρέτησε στο τμήμα εφοδιασμού της αμερικανικής Πολεμικής Αεροπορίας απ' όπου αποτάχθηκε ατιμωτικά το 2014 και μάλιστα πέρασε και στρατοδικείο. Στη συνέχεια άρχισε να διδάσκει εθελοντικά τη Βίβλο στην εκκλησία των Βαπτιστών στο Κίνγκσβιλ του Τέξας.


(Φωτογραφίες του δράστη: Αριστερά σε νεαρή ηλικία - Δεξιά όπως είναι σήμερα)
Ο δράστης ήταν παντρεμένος, ενώ πρόσφατα είχε αναρτήσει στο Facebook τη φωτογραφία ενός πολεμικού όπλου τύπου AR-15, σχολιάζοντάς το με ενθουσιασμό.



Φωτογραφίες: Daily Mail