Πήγε για ποτό με τους φίλους του και ξύπνησε με αμνησία 2.500 χιλιόμετρα μακριά - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017

Πήγε για ποτό με τους φίλους του και ξύπνησε με αμνησία 2.500 χιλιόμετρα μακριά

post-feature-imageTo τελευταίο πράγμα που θυμάται ο Mihai Danciu είναι να βρίσκεται στην παμπ που συχνάζει με την παρέα του και να συζητάνε για την ανεργία που μαστίζει τον κόσμο. Συνοδεία ποτού όλα αυτά, βεβαίως.

Η μνήμη του σβήστηκε κατόπιν και τον ξαναβρίσκουμε μια βδομάδα αργότερα στο έδαφος με μαυρισμένο μάτι και όλοι γύρω του να μιλούν μια γλώσσα ακαταλαβίστικη. Εφιάλτης σωστός, αυτό ακριβώς συνέβη όμως στον Ρουμάνο που μεταφέρθηκε ποιος ξέρει πώς από την τοπική μπιραρία του Albesti της Ρουμανίας στο προαύλιο ενός κτιρίου του Κεντρικού Λονδίνου, περισσότερα από 2.500 χιλιόμετρα μακριά.

Ακόμα πιο παράξενο είναι ίσως που βρέθηκε χτυπημένος, αν και δεν θυμάται τίποτα. Τον μετέφεραν τελικά σε λονδρέζικο νοσοκομείο, όπου η τύχη το έφερε μια νοσοκόμα να είναι από τη Ρουμανία και να μιλά τη γλώσσα του.
AP_17219696478193
Η νοσηλεύτρια Adina Costache του εξήγησε πως βρίσκεται στο Λονδίνο και ανέβασε μετά την ιστορία του σε μια σελίδα του Facebook για τους Ρουμάνους που κατοικούν στη Βρετανία, μπας και βρεθεί η άκρη. «Τον βρήκαν μεθυσμένο και μοιάζει να τον έχουν δείρει, ήταν σε μια αυλή», έγραψε η νοσοκόμα, «τον έφεραν στο νοσοκομείο μας, αλλά μου είπε πως δεν ξέρει κανέναν στο Λονδίνο και του φαινόταν περίεργο που δεν ήταν πια στη Ρουμανία».

Τα ειδησεογραφικά της Ρουμανίας το πήραν πατριωτικά να λύσουν το μυστήριο και επιβεβαίωσαν πράγματι πως τα έπινε με τα φιλαράκια του πριν από μία βδομάδα στη χώρα. Οι γείτονές του μας είπαν πως ζει με τη σύντροφο και τα παιδιά τους στο σπίτι των παππούδων της κοπέλας, όταν και εξαφανίστηκε μαγικά πριν από μία εβδομάδα. Ένας γείτονας σχολίασε μάλιστα για το πρόβλημα αλκοολισμού του Danciu: «Το ποτό τού έχει ξαναπροκαλέσει απώλεια μνήμης στο παρελθόν, δεν αποτελεί οπότε έκπληξη που κατέληξε έτσι»…

Πηγή: newsbeast.gr