Έβγαζε 200.000 δολάρια το χρόνο από τη δουλειά της – Τα παράτησε όλα και δείτε τι έκανε! (photos) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2017

Έβγαζε 200.000 δολάρια το χρόνο από τη δουλειά της – Τα παράτησε όλα και δείτε τι έκανε! (photos)


post-feature-imageΕίχε τα πάντα αλλά δεν ένιωθε ευτυχισμένη...

Η Kashlee Kucheran είχε κατά πολλούς την τέλεια ζωή. Ζούσε με το σύντροφό της, είχε απίστευτο μισθό, πανάκριβα ρούχα και καλλυντικά αλλά και 2 υπερπολυτελή αυτοκίνητα. Και όμως δεν ήταν ευτυχισμένη.

Έτσι αποφάσισε να παρατήσει τα πάντα και να παραιτηθεί από τη δουλειά της και να αρχίσει τα ταξίδια! Μάλιστα ασχολήθηκε με τα social media και αυτό της επέτρεπε να κάνει τη δουλειά της από όπου και αν βρισκόταν!

«Πούλησα το σπίτι, τα αυτοκίνητα ακόμα και όλη μου την γκαρνταρόμπα! Κλείσαμε εισιτήρια για Μεξικό με τον σύντροφό μου και από τότε δεν έχουμε αγοράσει κάποιο σπίτι! Μεταφερόμαστε συνεχώς από χώρα σε χώρα και τώρα νιώθουμε ευτυχισμένοι!», αναφέρει η Kashlee Kucheran.

Πώς καταφέρνει όμως να πληρώνει τα ταξίδια της; Η ίδια αποκαλύπτει ότι κάνει οικονομία: «Έχω ελάχιστα ρούχα. Αν θελήσω να αγοράσω κάτι καινούργιο, πουλάω κάτι που έχω ήδη ή έστω το ανταλλάσσω. Παλιά είχα δέκα κρέμες για τα μάτια, 80 παπούτσια και δεν ξέρω για εγώ πόσα ρούχα! Τώρα προσέχω και ξέρω πολύ καλά ότι αυτά που μένουν στην άκρη, πάνε στα ταξίδια μου».

Πλέον στο Instagram έχει πάνω από 9.000 ακόλουθους...