Xiaomi Redmi Note 5: Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του, έρχεται με οθόνη 18:9 - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Xiaomi Redmi Note 5: Αυτές είναι οι πρώτες φωτογραφίες του, έρχεται με οθόνη 18:9

17024763-zΦωτογραφίες του επερχόμενου Redmi Note 5 της Xiaomi διέρρευσαν πριν λίγες ώρες μέσω της κινεζικής TENAA. Βασικά, ήταν αναπόφευκτο η Xiaomi να διαθέσει μια νέα συσκευή, πόσο μάλλον όταν το Redmi Note 4 αποτέλεσε μια λαμπρή εμπορική επιτυχία για την ίδια. Πέρυσι, είχαμε την ευκαιρία να διαπιστώσουμε ότι η κυρίαρχη τάση της αγοράς, ήταν ο εξοπλισμός των smartphones με κορυφαίες φωτογραφικές ικανότητες. Η Samsung και η LG ήταν πάντοτε δυο από τις εταιρείες που κυριαρχούν σε αυτόν τον τομέα, ενώ και η Google θέλει να ακολουθήσει, κάτι που πράγματι έκανε με τα Pixel και Pixel XL.
Η τάση αυτή συνεχίζεται και φέτος, αν και η αλήθεια είναι ότι διαπιστώνουμε πλέον και μια κλίση προς τα smartphones τα οποία εξοπλίζονται με μικρά bezels και ψηλές οθόνες, με το screen ratio να αγγίζει τα 18:9. Ακόμη και οικονομικές συσκευές και συσκευές μεσαίου κόστους αρχίζουν να εξοπλίζονται με τέτοιες ψηλότερες οθόνες, οι οποίες ταυτόχρονα περιλαμβάνουν και μικρά bezels. Στις φωτογραφίες που συνοδεύουν το άρθρο μας, τα bezels δεν είναι τόσο μικρά, ωστόσο όμως από μπροστά η συσκευή θυμίζει έντονα το LG G6. Για την τιμή με την οποία η Xiaomi κυκλοφορεί τα smartphones αυτής της σειράς στην αγορά, άνετα ο καθένας θα μπορούσε να υποστηρίξει την άποψη ότι πρόκειται για μια καλή πρόταση. Βέβαια υπάρχει περίπτωση να μην είναι το Redmi Note 5, ιδίως αν σκεφθούμε πως η νέα συσκευή αναμένεται να εξοπλιστεί με σύστημα διπλής κάμερας, κάτι που δεν φαίνεται να συμβαίνει στις εικόνες που έχουν διαρρεύσει.
17024763-z 17024763-c1 17024763-c 17024763-b