Προκριματικά Μουντιάλ: Κοντά στον αποκλεισμό η Αργεντινή! (videos) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Προκριματικά Μουντιάλ: Κοντά στον αποκλεισμό η Αργεντινή! (videos)

Προκριματικά Μουντιάλ: Κοντά στον αποκλεισμό η Αργεντινή! (videos)Εκτός θέσεων που οδηγούν στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας βρίσκεται πλέον η «αλμπισελέστε» έπειτα από το «λευκό» 0-0 με το Περού.
Φαίνεται πως οι… πληροφορίες των φιλοξενούμενων για «στημένο» παιχνίδι από την FIFA προκειμένου να στείλουν την ομάδα του Λιονέλ Μέσι στο Μουντιάλ δεν επιβεβαιώθηκαν, μια και οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στο «Μπομπονέρα», με αποτέλεσμα η Αργεντινή να πέσει στην 6η θέση, η οποία δεν οδηγεί ούτε στα μπαράζ για τα τελικά.
Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο τερματοφύλακας του Περού, Γκαλέσε, που σταμάτησε κάθε επικίνδυνη κατάσταση από τους γηπεδούχους, ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν τις ευκαιρίες να πάρουν ακόμα και το «διπλό».

Σοκ για Κολομβία


Τάσεις… αυτοκτονίας δείχνει η Κολομβία, η οποία αν και κέρδιζε την Παραγουάη 1-0 λίγο πριν το τέλος του αγώνα, με το τέρμα του Φαλκάο στο 79ο λεπτό, κατάφερε να ηττηθεί, με τον Όσκαρ Καρντόσο να… πυροβολεί στο 89’ φέρνοντας το ματς στα ίσια και στο 92’ ο Σανάμπρια έκανε την ολική ανατροπή (2-1).
Την ήττα των «καφερέρος» εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο η Χιλή, η οποία ανέβηκε στην 3η θέση, μετά τη νίκη 2-1 επί του Εκουαδόρ. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 22’ με τον Βάργκας, αλλά στο 84’ ο Ιμπάρα έφερε το ματς στα ίσια για την ομάδα του Ισημερινού. Όμως, ένα λεπτό αργότερα, ο Σάντσες λύτρωσε την ομάδα του.
Πλέον, μετά τα αποτελέσματα της 17ης αγωνιστικής, η «αλμπισελέστε» βρίσκεται στην 6η θέση, έχοντας 25 βαθμούς, όσους έχει και το Περού που είναι στην 5η θέση που οδηγεί στα μπαράζ με τον πρωταθλητή της Ωκεανίας. Πιο… πάνω, στην 3η θέση βρίσκονται η Κολομβία και η Χιλή με 26 βαθμούς, ενώ δύο περισσότερους έχει η Ουρουγουάη που είναι στην 2η θέση.
Αυτό σημαίνει πως η τελευταία αγωνιστική είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, μια και η Αργεντινή αντιμετωπίζει εκτός έδρας το Εκουαδόρ, το οποίο δεν έχει καμία ελπίδα για την πρόκριση. Το Περού αντιμετωπίζει την Κολομβία, με τον νικητή να μένει… σπίτι του, η Χιλή παίζει με την Βραζιλία που έχει ήδη προκριθεί στην τελική φάση, ενώ η Ουρουγουάη δοκιμάζεται κόντρα στην Βολιβία.
Τα αποτελέσματα της αγωνιστικής:
Βολιβία - Βραζιλία 0-0
Βενεζουέλα - Ουρουγουάη 0-0
Κολομβία - Παραγουάη 1-2
Χιλή - Εκουαδόρ 2-1
Αργεντινή - Περού 0-0
Η βαθμολογία
1. Βραζιλία 38
2. Ουρουγουάη 28
3. Χιλή 26
4. Κολομβία 26
5. Περού 25
6. Αργεντινή 25
7. Παραγουάη 24
8. Εκουαδόρ 20
9. Βολιβία 14
10. Βενεζουέλα 9
Επόμενη αγωνιστική:
Τρίτη 10 Οκτωβρίου
Παραγουάη - Βενεζουέλα
Βραζιλία - Χιλή
εκουαδόρ - Αργεντινή
Περού - Κολομβία
Ουρουγουάη - Βολιβία

Η ισοπαλία Αργεντινή με Περού


Το διπλό της Παραγουάης με Κολομβία