Βανδή σε Παπαρίζου για το τέλος της καλοκαιρινής τους περιοδείας: «Μια μπουγάτσα δεν φάγαμε...» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017

Βανδή σε Παπαρίζου για το τέλος της καλοκαιρινής τους περιοδείας: «Μια μπουγάτσα δεν φάγαμε...»


Βανδή σε Παπαρίζου για το τέλος της καλοκαιρινής τους περιοδείας: «Μια μπουγάτσα δεν φάγαμε...»«Σε ευχαριστώ Ελενάκι μου για αυτήν τη συνεργασία και για όλες τις όμορφες στιγμές που περάσαμε και γελάσαμε παρέα!Και να σου πω και κάτι; Στο τέλος τέλος μια μπουγάτσα δε φάγαμε!»

Στις Σέρρες έκαναν την τελευταία συναυλία της καλοκαιρινής τους περιοδείας η Δέσποινα Βανδή και η Έλενα Παπαρίζου που όλο αυτό το διάστημα πέρασαν όμορφες στιγμές μαζί,


«Και κάπως έτσι χθες βράδυ τελειώσαμε την καλοκαιρινή μας περιοδεία! Ένα γεμάτο όμορφο καλοκαίρι ντυμένο με τραγούδια και μουσικές,ταξίδια βαλίτσες φίλους,όμορφα μέρη,καινούργιες γνωριμίες καινούργιους τόπους και ό,τι συνεπάγεται με αυτό! Και σε όλη αυτήν τη διαδρομή ήμασταν παρέα με την Έλενα! Σε ευχαριστώ Ελενάκι μου για αυτήν τη συνεργασία και για όλες τις όμορφες στιγμές που περάσαμε και γελάσαμε παρέα!Και να σου πω και κάτι; Στο τέλος τέλος μια μπουγάτσα δε φάγαμε!», ήταν το μήνυμα της Δέσποινας Βανδή στην Έλενα Παπαρίζου στο Instagram. 

 Όσο για την μπουγάτσα; Σε προηγούμενο βίντεο που είχε αναρτήσει η Δέσποινα Βανδή στα social media ανακοίνωνε στην Έλενα ότι επόμενος και τελικός προορισμός τους είναι οι Σέρρες με την Έλενα Παπαρίζου να της απαντά: «Α, ωραία, θα φάμε και μπουγάτσα».