Τραγωδία στην Κέρκυρα: Σύγκρουση μοτοσυκλέτας με διερχόμενο ΙΧ -Νεκρός ένας 19χρονος - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 7 Οκτωβρίου 2017

Τραγωδία στην Κέρκυρα: Σύγκρουση μοτοσυκλέτας με διερχόμενο ΙΧ -Νεκρός ένας 19χρονος

Τραγωδία στην Κέρκυρα: Σύγκρουση μοτοσυκλέτας με διερχόμενο ΙΧ -Νεκρός ένας 19χρονοςΕνας ακόμη νέος άνθρωπος, δυστυχώς, έρχεται να προστεθεί στη μακρυά λίστα των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο. Αυτή τη φορά στο νησί της Κέρκυρας.
Ενας ακόμη νέος άνθρωπος, δυστυχώς, έρχεται να προστεθεί στη μακρυά λίστα των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στην άσφαλτο. Αυτή τη φορά στο νησί της Κέρκυρας.

Πιο συγκεκριμένα, το τραγικό συμβάν συνέβη όταν ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο που οδηγούσε 71χρονος Κερκυραίος, συγκρούστηκε με δίκυκλη μοτοσυκλέτα στην οποία αναβάτης ήταν ο 19χρονος.

Αμεσα στο σημείο εκλήθη και μετέβη ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ προκειμένου να προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες στο άτυχο νεαρό που δυστυχώς δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή.

Τέλος, σημειώνεται ότι την προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί από το τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας.

Πηγή: iefimerida.gr