To Huawei AppStore έρχεται στην Ευρώπη - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

To Huawei AppStore έρχεται στην Ευρώπη

To Huawei AppStore έρχεται στην ΕυρώπηΗ Κινέζικη εταιρεία Huawei ανακοίνωσε ότι το AppStore της θα είναι διαθέσιμο και στην Ευρωπαϊκή αγορά μέσα στο πρώτο τρίμηνο της νέας χρονιάς.
Η σχετική ανακοίνωση για την είσοδο του AppStore της Huawei στην Ευρωπαϊκή ψηφιακή αγορά έγινε στην εκδήλωση Huawei Eco-Connect Europe που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Βερολίνο. Η Huawei αποκάλυψε διάφορες νέες Mobile Services καθώς και συνεργασίες περιεχομένου με δεκαπέντε σημαντικούς developers εφαρμογών και παιχνιδιών ενώ ανακοίνωσε και δύο στρατηγικής σημασίας συνεργασίες με παρόχους περιεχομένου βίντεο πριν το λανσάρισμα του Huawei AppStore στην Ευρωπαϊκή αγορά.
 
Η Κινέζικη κατασκευάστρια αποκάλυψε ορισμένα επίσης ενδιαφέροντα στατιστικά στοιχεία, όπως ότι περισσότεροι από 240 χιλιάδες developers εφαρμογών και παιχνιδιών συμμετέχουν ήδη στην Developer Alliance της εταιρείας, και πως μεταξύ τους μοιράστηκαν περισσότερα από $400 εκατομμύρια δολάρια πέρυσι.
 
Πέρα από το AppStore, ανακοινώθηκε επίσης ότι και η Huawei Video Service θα βρίσκεται στην Γηραιά Ήπειρο από το πρώτο τρίμηνο του 2018, και πως θα είναι ad-free με τοπικό όσο και περιεχόμενο από όλο το κόσμο. Γνωστό επίσης έγινε πως όλα τα Huawei και Honor smartphones από το πρώτο τρίμηνο του 2018 θα έχουν προ-εγκατεστημένο τόσο το Huawei AppStore όσο και την υπηρεσία Video της εταιρείας. insomnia.gr