Super League: Μπλόκο στη Λάρισα για ΠΑΟΚ - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017

Super League: Μπλόκο στη Λάρισα για ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πέταξε άλλους δυο βαθμούς μακριά από την Τούμπα, αφού ούτε στη Λάρισα κατόρθωσε να φτάσει στην πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη και να περάσει, προσωρινά έστω, στην πρώτη θέση.
Η ψυχωμένη ΑΕΛ υποχρέωσε την ομάδα της Θεσσαλονίκης σε ισοπαλία 1-1 σκοράροντας στο 89ο λεπτό και αποφεύγοντας την πρώτη εντός έδρας ήττα.
Το πρώτο ημίχρονο πέρασε με τους «βυσσινί» να φροντίζουν την ανασταλτική λειτουργία τους και να μην επιτρέπουν στο «Δικέφαλο» ευκαιρίες. Στο τελευταίο εξάλεπτο, όμως, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους, έχασαν δύο ευκαιρίες με τον Βιεϊρίνια (39΄, 40΄) και τελικά στο 44΄ ο Μάτος έγραψε το 0-1.
Η ΑΕΛ δεν είχε να χάσει τίποτα πια κι έτσι έγινε πιο επιθετική.  Ο Λεοζίνιο αστόχησε σε προβολή στο 56΄, ενώ η κεφαλιά του Περόνε είχε την ίδια κατάληξη στο 77΄.
Η μακεδονική ομάδα εφάρμοσε στο δεύτερο μισό το δόγμα που επιτάσσει πως «ο σκοπός αγιάζει τα μέσα», μόνο που οι παίκτες του Λουτσέσκου το παράκαναν, αφού αν και ήλεγχαν το παιχνίδι δεν κατόρθωσαν να το διασφαλίσουν με ένα δεύτερο γκολ, κρατώντας την ΑΕΛ ζωντανή ως το τέλος.
Τελικά το πλήρωσαν παίρνοντας ένα σκληρό μάθημα, αφού στο 87ο λεπτό ο Κουλούρης αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα για αγκωνιά στον Ζίζιτς και δύο λεπτά αργότερα ο Κριζμάν πέρασε την μπάλα πάνω από τον Ρέι κι έσωσε ένα βαθμό για την ομάδα του. naftemporiki.gr