Στην αλβανική μαφία ψάχνουν τους δράστες της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017

Στην αλβανική μαφία ψάχνουν τους δράστες της δολοφονίας Ζαφειρόπουλου

Στην αλβανική μαφία ψάχνουν τους δράστες της δολοφονίας ΖαφειρόπουλουΟλοένα και περισσότερα είναι τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την στυγερή δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου με την εξιχνίαση της υπόθεσης να περνά στην τελευταία φάση.

Συγκεκριμένα, χθες, πέντε Αλβανοί κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού μεταφέρθηκαν στη ΓΑΔΑ και εξετάζονταν για ώρες καθώς κρίθηκαν ύποπτοι ως ηθικοί αυτουργοί στη δολοφονία του 52χρονου δικηγόρου.

Έτσι, μοιάζει πλέον πλέον θέμα ωρών να εκδοθούν τα εντάλματα σύλληψης σε βάρος φυσικών και ηθικών αυτουργών.

Οι τηλεφωνικές κλήσεις, τα ραντεβού στα επισκεπτήρια του Κορυδαλλού σε συνδυασμό με την ανάλυση των δικογραφιών που χειριζόταν το γραφείο του Ζαφειρόπουλου έλυσαν από ό,τι φαίνεται τον γρίφο του εγκλήματος  της οδού Ασκληπιού στη Νεάπολη Εξαρχείων.

Οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών της  Ασφάλειας Αττικής κατάφεραν να βρουν την άκρη του νήματος μέσα από τη δεξαμενή των φυλακών Κορυδαλλού και ουσιαστικά οι πληροφορίες λένε ότι έχουν να κάνουν με την αλβανική μαφία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα από τη φυλακή δόθηκε η εντολή σε δύο αλλοδαπούς να κλείσουν ραντεβού με τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο για να τον εκφοβίσουν. Κάτι που ωστόσο… «στράβωσε» και ο ένας σήκωσε το όπλο και με μια σφαίρα του πήρε τη ζωή.

Οι τρεις πρώτοι Αλβανοί που κλήθηκαν χθες στη ΓΑΔΑ από τον Κορυδαλλό φαίνεται πως ήταν οι μεσάζοντες ανάμεσα στους φυσικούς και τους ηθικούς αυτουργούς και τελικά σύμφωνα πάντα με πηγές της Κατεχάκη, οι δύο Αλβανοί που αργά χθες το απόγευμα οδηγήθηκαν στον 11ο όροφο του Ανθρωποκτονιών φέρονται να είναι τα άτομα που έδωσαν την εντολή στους δολοφόνους.